Mihalik Enikő legújabb fotósorozata a nyárhoz fűzött összes reményünket magába foglalja. A fürdőruhák csak az alkalomra várnak, addig is, remek inspirációkkal szolgálnak.

hirdetés

A gyönyörű, 32 éves modell a KaDeWe luxusáruház nyári kampányfotóihoz pózolt. Amikor a képek készültek, talán még nem is sejtette, hogy ezek a vízparti jelenetek milyen reménykeltő értékkel bírnak majd, amikor beüt a fürdőruhaszezon.

A Bigger Splash című összeállítás egy csodaszép vízió a gondtalan nyárról, a vízparti ejtőzésről, és arról az érzésről, amikor az ember átszellemült nyugalomban élvezi a mindent elöntő napfény simogatását. Miközben a színes fürdőruhákat és kiegészítőket nézzük, egyre erősödik bennünk a remény, hogy ez a vízió talán hamarosan valósággá válik.

Divatos fürdőruhák, nyári életérzés, és Mihalik Enikő

Mihalik Enikő retró stílusú bikinikben és egyrészes fürdőruhákban, valamint túlméretezett napszemüvegekben pózol a sziporkázó napfényben. A stylist, Julia Zirpel nagy hangsúlyt fektetett a színekre és a mintákra, melyek vidámsággal töltik meg a képsor harmóniáját. Andrew Woffinden képein olyan eleven a nyár, hogy szinte úgy érezzük, mi is belecsöppentünk az idilljébe.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau/Getty Images.

Képgaléria képei: Andrew Woffinden/KaDeWe.

  • Megosztás:
hirdetés