A pozitív testkép élharcosa, Ashley Graham, a várandóssága alatt sem hagyott fel a modellkedéssel. Úgy érezte, ezzel is segítheti a folyton önmagukat ostorozó nők szemléletváltását. Gömbölyödő hasa sosem volt tabu, ahogy a testének változását sem titkolta. Retusálás nélküli fürdőruhafotói is ezt bizonyítják.

hirdetés

A plus size modellről nem sokkal azelőtt jelentek meg a Swimsuits For All 2020-as kampányfotói, hogy január 18-án világra hozta első gyermekét. Ashley Graham igazán aktívan töltötte az elmúlt kilenc hónapot, kerek hassal is többször végiglejtett a kifutón, fotózásokat vállalt, tévéműsorokban szerepelt, és majd kicsattant az energiától.

Közben nem mulasztotta el időről-időre megörökíteni a terhesség során átalakult testét, a belső és külső változásokról pedig gyakran beszámolt az Instagramon.

Alig akadt néhány négyzetcentiméternyi részlet a testén, amit nem láthatott a világ, de lelkes kitárulkozását nemcsak a testének, illetve az anyává válásának ünneplése táplálta, hanem az a hajtóerő, hogy önbizalmat pumpáljon azokba a nőkbe, akik a pluszkilók, striák, és hepehupás bőrfelületek gyarapodásával, egyre értéktelenebbnek érzik magukat.

Narancsbőr, stria, és 23 kiló plusz: Ashley Graham retusálás nélkül

Ashley Graham eddig sem szabta szűk keretek közé az olyan képeket, melyek büszkén, kozmetikázás és manipulálás nélkül fedték fel idomait: bátran felvállalta azt is, hogy kinyúlt bőrén striák jelentek meg, és a narancsbőre is egyre láthatóbbá vált az állapotossága alatt.

A modell őszintén bevallotta, hogy várandóssága elején ő is tele volt félelmekkel az alakját illetően, de annak ellenére, hogy több mint 20 kilót szedett fel, egyre felszabadultabbá vált. Az Instagramon is azért osztott meg magáról meztelen fotókat, hogy másokat inspiráljon az önelfogadás útján.

A modellnek arra is maradt energiája, hogy tovább éltesse a hagyományt a Swimsuits For All fürdőruhamárkával, mellyel már hosszú idő óta együttműködik. A brand azóta minden év elején kiad egy új, telt idomokra tervezett kollekciót, melyhez rendszerint Ashley Graham adja az inspirációt. A cég idén éppúgy piacra dobta közös kollekcióját a modellel, melynek kampányfotói több szempontból is különlegesek.

 

A képek ugyanis Ashley Graham várandós alakját és kikerekedett hasát is megörökítették, méghozzá a korábbi hagyományt folytatva retus nélkül. Ráadásul a jubileumi kollekcióhoz készültek a felvételek, melyeken a modell majd kicsattant a boldogságtól. A kismamákat és telt alkatúakat megcélzó bikinik és fürdőruhák még váratnak magukra, de a fotókat már most megcsodálhatjuk!

Kiemelt kép: Jamie McCarthy/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés