Jennifer Lopez nem csak a jó géneknek, hanem a kitartó, rendszeres testmozgásnak is köszönheti formás, feszes alakját, ez az edzés, amit gyakran beszúr a mindennapjaiba, tényleg alaposan megdolgoztatja az izomzatot. Te is meg tudod csinálni!

hirdetés

A hírességek általában mindent megtesznek azért, hogy megőrizzék kirobbanó formájukat. A filmforgatásokon, fotózásokon, koncerteken és vörös szőnyeges eseményeken mindenkit lenyűgöznek, ráadásul a jó kondi és megedzett állóképesség nagyon jól jön a hatalmas hajtás közepette.

Ha a legsportosabb hollywoodi hírességeket sorolnánk fel, Jennifer Lopez garantáltan szerepelne a listán, ráadásul biztosan nem hátul kullogna. Bárhol jelenjen meg, csodás, izmos alakjával mindenhol feltűnést kelt. A bomba formát nem a véletlennek köszönheti, soha nem tagadta, hogy rengeteget edz azért, hogy megőrizze kifogástalan vonalait. Nem csoda, hogy ilyen tónusos izomzattal és karcsú, szálkás sziluettel rendelkezik, az edzője, David Kirsch cseppet sem kíméli az énekesnőt.

Jennifer Lopez kemény mozgásprogrammal tartja karban magát: ez az edzés brutálisan megizzaszt

Ez a harmincperces edzés durván átmozgatja az izomzatot, Jennifer Lopez edzője, David Kirsch irányítja a mozdulatokat. Noha az énekesnő nem szerepel a videóban, ő maga is ezt a tornát szokta csinálni a sztáredző segítségével. A feladatsor igényel néhány kiegészítőt, ám a súlyokat félliteres flakonokkal, míg a csúsztatót egy szimpla kis méretű törölközővel is helyettesítheted.

Ha nem sikerül elsőre végigcsinálni a tornát, ne ess kétségbe! Nyugodtan pihenj a feladatok között, időnként pedig ne felejts el hidratálni!

 

Ez a torna nem csak megizzaszt, hanem tónusos és feszes izomzatot épít, látványosan formálja az alakot. Nem véletlen, hogy Jennifer Lopez kirobbanó formában van, a rendszeres mozgás tényleg karbantartja a vonalakat, pláne akkor, ha egy sztáredző mozdulatait utánozza az ember lánya. David Kirsch pontosan tudja, hogy milyen gyakorlatokra van szükség az állóképesség növeléséhez és a karcsú, csinos, formás alak eléréséhez.

Tény, hogy a rendszeres edzés az, ami az egyik legfontosabb lépés az átalakuláshoz, ám az edző szerint a várt eredmény nem csak ezen áll vagy bukik. Korábban a Vogue-nak adott interjújában azt mondta, hogy mindig igyekszik személyre szabottan gondolkozni egy-egy hölgy esetében. Noha való igaz, hogy Jennifer Lopez a szigorú, elképesztően kemény tornáknak köszönheti formás alakját, nem csupán a súlyzós feladatokat veszi komolyan.

Az étrend, a pihentető alvás szintén nélkülözhetetlen a kirobbanó forma eléréséhez. Nem elég a külsőt formálni, edzeni azért, hogy lenyűgöző eredményt érjen el valaki. A kemény edzések mellett a pihenésre, regenerációra is kell időt szánni, ugyanis a szervezet számára ez nélkülözhetetlen.

Az énekesnő edzései kardióelemeket és izomépítő gyakorlatokat egyaránt tartalmaznak, az edző minden esetben igyekszik változatosságot vinni a tornákba. Sokszor jelennek meg a pilates mozdulatai, de a szumós guggolást sem hagyja ki a sorból, aminek Jennifer Lopez a formás combjait köszönheti.

Érdemes tehát megfogadni az énekesnő edzőjének tanácsait, ugyanis David Kirsch nagy tapasztalattal rendelkezik. J.Lo mellett olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Kate Upton vagy Kerry Washington, és látványos sikereket ért el a szakmában. A rendszeres mozgás mellé célszerű tudatos, egészséges étrendet beiktatni a hétköznapokba, de a pihenésről sem szabad megfeledkezni!

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés