Jennifer Aniston nem titkolja, hogy a rendszeres edzés és a tudatos bőrápolás az, amitől ilyen ragyogóan fest. Az 54 éves színésznő nem rejti véka alá a praktikáit.

hirdetés

Jennifer Aniston már rég túlnőtte Rachel szerepét. Noha a legtöbben még mindig a Jóbarátok című sorozat bájos szereplőjeként gondolnak rá, a színésznő számos alkalommal, különböző karakterek bőrébe bújva bizonyította már tehetségét. Habár sok-sok év telt el azóta, hogy világhírnévre tett szert, az idő múlásával nem sokat változott. Legalább olyan remek formában van, mint a kilencvenes, illetve kétezres évek idején.

A legtöbb sztár féltve őrzi szépségének és fantasztikus alakjának titkát, ám Jennifer Aniston szívesen osztja meg praktikáit a rajongóival. Soha nem csinált titkot abból, hogy feszes kontúrjait és formás alakját a rendszeres edzésnek köszönheti, de bőrápolási szokásait és tudatos étrendjét sem rejti véka alá. Bár a genetika is nagyban beleszól abba, hogy kire miként hat az idő múlása, egészséges életmóddal és egy kis odafigyeléssel sokáig meg lehet őrizni a fiatalos, ragyogó megjelenést.

Jennifer Aniston szerint az edzés és a bőrápolás is fontos

Sokan azt gondolják, hogy a sztároknak könnyű dolga van, hiszen minden lehetőség adott számukra, hogy hosszú távon megőrizzék fantasztikus formájukat és trükkösen kicselezzék az öregedést. Noha való igaz, hogy hamarabb férnek hozzá mindenféle hiper-szuper kezeléshez, az idő múlása őket sem kíméli. Jennifer Aniston nem a véletlennek köszönheti, hogy 54 évesen ilyen remek formában van. Nap mint nap sokat tesz azért, hogy megőrizze üde ragyogását.

A rendszeres torna számára kulcsfontosságú

Tény, hogy a genetika nagyban befolyásolja, hogy az öregedés hogyan hat az alkatra, ám bizonyos keretek között mindenki formálhatja a saját testét. Jennifer Aniston mindig nagy hangsúlyt fektetett az edzésre, ötven felett sem hanyagolja el az alakját. Több interjút adott már a testmozgással kapcsolatban, szinte mindenki megkérdezi tőle, hogy minek köszönheti, hogy ilyen kirobbanó formában van.

Jennifer Aniston 2021-ben az InStyle magazinnak mesélt arról, hogy a pilates számára rendkívül fontos, de az elmúlt időszakban már a pörgősebb edzés is a mindennapjainak részét képezi. Legutóbb a Vogue írta meg, hogy a színésznő jógával melegít be, amit az ugrálós, keményebb feladatok követnek. Nem zárkózik el a futástól, az ugrókötelezéstől sem. Sőt, plankelni is kifejezetten szeret, hiszen ez a gyakorlat remekül erősíti a karjait és a hasizmait.

Akkor is ragaszkodik a mozgáshoz, ha csupán tíz perce jut rá. Sokkal jobban érzi magát a bőrében akkor, ha tett azért, hogy megőrizze egészségét és vonalait.

A bőrápolási lépéseket sosem hagyja ki

Jennifer Aniston nem csupán fantasztikus alakjával veszi le a lábáról rajongóit, meseszép bőrét mindenki irigyli. Noha az arcán már látszanak a korral járó finom ráncok és barázdák, bájos, ragyogó megjelenéséből mit sem veszített az évek során. Amikor ideje engedi, kipróbál különböző arckezeléseket, amelyek nagyban hozzájárulnak a fiatalos, feszes arcbőr megőrzéséhez. A Vogue szerint a színésznő gyakran látogatja meg Melanie Simon és Joanna Czech szakembereket, akik elektromosság segítségével igyekeznek regenerációra késztetni a sejteket a teltebb, egészségesebb bőrkép érdekében.

A profi kezelések mellett az otthoni arcápolást sem blicceli el. Korábban volt egy negatív tapasztalata, ugyanis a Vogue szerint egy agresszív eljárás nyomot hagyott a bőrén, ami miatt a színésznő manapság inkább az otthoni eszközöket részesíti előnyben.

Instagram-oldalára gyakran posztol smink nélküli fotókat, amikor épp a bőrápolással foglalkozik. 2019-ben azt nyilatkozta az Allure magazinnak, hogy az arcápolással kapcsolatban a kevesebb néha több elvét követi, és igyekszik organikus, természetes összetevőkből álló termékekkel ápolni a hámrétegét. A Vogue azt írta, hogy a színésznő szerint a megfelelő hidratálás – kívül és belül egyaránt – rendkívül fontos az egészséges bőrkép megőrzéséhez, ezen túl pedig a fényvédővel sem spórol. Jennifer Aniston az alvásra szintén próbál kellő időt szánni, ami éppúgy pozitív hatással van a bőr állapotára.

Gondosan ápolja frizuráját

Az 54 éves színésznő ragaszkodik a jól bevált fazonhoz. Korábban a rövidebb, tépett Rachel-fazont tudhatta magáénak, amely azóta is rendkívül népszerű vágás a fodrászszalonokban. Manapság a félhosszú stílus szerelmese, mézes árnyalású tincseit imádják a rajongók. Jennifer Aniston ki is használta a lehetőségét annak, hogy frizurája majdnem olyan híres, mint ő maga, ugyanis nemrégiben létrehozta saját hajápoló termékeket forgalmazó márkáját is.

A színésznő korábban a Well+Goodnak számolt be arról, hogy a forgatások miatti állandó hajformázás csúnyán hazavágta a frizuráját, ám mióta saját termékeit alkalmazza, tincsei sokkal puhábbak és fényesebbek lettek. Úgy gondolja, hogy a megfelelő sampon és kondicionáló nélkül szinte lehetetlen elérni a ragyogó, egészséges hatást. Instagram-oldalán többször megmutatta azt is, hogy mely termékeket használja, sőt, még a szépítkezési procedúrát is levideózta követőinek.

Egy jó smink is sokat dob a megjelenésen

Jennifer Aniston smink nélkül is gyönyörű, ám amikor van rajta makeup, azzal sem esik túlzásba. Legyen szó a szimpla hétköznapokról vagy vörös szőnyeges eseményekről, a színésznő mindig visszafogott, könnyed árnyalatokat visz fel az arcára, nem tolja túl a cicomát.

Sokszor a túlzásba vitt sminkelés jobban felhívja a figyelmet a meglévő ráncokra és mélyebb barázdákra. Jennifer Aniston soha nem esik át a ló túloldalára, még sminkben is természetes, kifinomult a kisugárzása. A sminkese, Angela Levin nem véletlenül olyan népszerű Hollywoodban, olyan sztárokkal dolgozik együtt, mint Reese Witherspoon vagy Glenn Close.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés