Jennifer Lopez a boldogság szimbólumaként jelenik meg a decemberi Vogue-címlapon. Vörös ruhájában, mely egy teljes pompájában virágzó rózsát ábrázol, az édenkert legékesebb színfoltja.

hirdetés

Jennifer Lopez és Ben Affleck nyáron kétszer is kimondta egymásnak az igent, egy titkos esküvő, majd egy családi, baráti körben megtartott nagyszabású menyegző keretében. Miközben a sajtó azóta is a friss házasokra koncentrál, a Vogue interjúja inkább arra tér ki, hogy milyen hosszú utat tett meg eddig az énekesnő-színésznő.

Jennifer Lopez vörösben a Vegyél el forgatásán, és az E! People’s Choice Awards díjátadó gálán. Képek: James Devaney/GC Images, Todd Williamson/E! Entertainment/NBCU Photo Bank/Getty Images.

 

Mostanra úgymond a munkájában és a magánéletében is révbe ért, ám mindez annak a gyümölcse, hogy az elmúlt időszakban folyamatosan ezer fokon égett, és őrült tempót diktált. Az amerikai Vogue visszatekintéséből az is kirajzolódik, hogy 2019 óta hatalmas magasságokat ugrott meg a karrierjében.

A Wall Street pillangóit az eddigi legsikeresebb filmjeként jegyzik, de idén újabb alkotásokban láthatjuk: a Vegyél el februárban jelent meg, a Félidő című életrajzi dokumentumfilm pedig nyáron jött ki a Netflix forgalmazásában. Ám 2023-ra is jut egy kis csemege, a Shotgun Wedding januárra, a The Mother pedig tavasszal várható. Jelenleg sem tétlenkedik J.Lo, a Netflix következő nagy mozijaként beharangozott, Atlas című film forgatásán tevékenykedik, ami egy sci-fi akcióthriller.

A Vegyél el című film premierjén, és a Ralph Lauren tavaszi kollekció bemutatóján Ben Affleck társaságában. Képek: Frazer Harrison, Amy Sussman/Getty Images.

 

A magazin cikkéből egyértelműen kitűnik, hogy az énekesnő-színésznő megállíthatatlan az utóbbi időben, bár korábban sem vetette meg a kemény munkatempót, ám, mintha egy féktelen energia hajtotta volna végig az elmúlt három éven.

2020-ban adta ki In The Morning című albumát, melynek borítója igencsak figyelemfelkeltőre sikeredett. Jennifer Lopez teljesen meztelenre vetkőzött a fotó kedvéért, de nem ez volt az első és utolsó esett, amikor maximálisan uralta a showbizniszt. Még ebben az évben hatalmas műsort nyomott le Shakirával a Super Bowl félidejében, korábban pedig végigsétált a Versace kifutóján a milánói divathéten, abban az ikonikus pálmaleveles ruhában, amit anno kétezerben viselt a Grammy-gálán.

Jennifer Lopez a LuisaViaRoma jótékonysági estjén, amit az UNICEF támogatásának szenteltek. Kép: Daniele Venturelli/Getty Images.

 

Mindezek mellett letolt egy nagyszabású koncertturnét, és szexi fotósorozatok tömkelege készült róla az elmúlt pár év alatt, ráadásul megszámlálhatatlan divatkampányt és magazinfotózást tudhat maga mögött. Kétségkívül egy fáradhatatlan, ambiciózus nő képe rajzolódik ki előttünk, akit kifogyhatatlan energia hajt.

Jennifer Lopez látványos külső átalakulása mellett senki nem ment el szó nélkül, mai napig állandó téma, hogy mennyire kipattintotta magát, ám az amerikai magazinóriás interjúja most abba is betekintést enged, hogy ebben a kemény, feszített tempóban milyen belső változásokon ment keresztül.

Jennifer Lopez gyönyörű a címlapon: elképesztő fotósorozat készült róla

Jennifer Lopez olyan a decemberi címlapon, mint egy kinyílt, teljes pompájában virágzó rózsa. A Valentino egyik csodaszép, vörös haute couture darabját viseli magán, és meglepő módon egy faágba kapaszkodva hintázik.

Annie Leibovitz portréja Gordon Parks egyik híres, 1952-ben készült fotója nyomán készült, amelyen Eartha Kitt énekesnő-színésznő ugyanebben a pózban látható.

A fotósorozat további felvételein Jennifer Lopez légiesen suhogó ruhákban táncol, olyan tűzzel és szenvedéllyel, ami az eddigi életútját jellemzi.

A buja kert, mely a szolidabb képeken látható, a belső lecsendesedést és azt a harmóniát szimbolizálja, amire az utóbbi években sikerült rátalálnia.

A gyönyörű képeket Annie Leibovitz készítette a magazin számára, a stílusos szetteket pedig Alex Jordan Harrington állította össze. Mint mindig, most is Chris Appleton felelt az énekesnő-színésznő frizurájáért, a sminkjét pedig Mary Phillipsnek köszönheti.

Nem csak a címlapon érdemes szemügyre venni Jennifer Lopez öltözékét. Olyan márkák darabjait viseli magán, mint a Dior, a Maison Margiela, a Balenciaga, a Marc Jacobs, vagy a Saint Laurent.

A magazin egy erős, céltudatos, határozott, magabiztos és boldog nő kiteljesedését tárja elénk, aki a sebezhetőségét sem fél megmutatni.

 

Kiemelt kép: Amy Sussman/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés