Jennifer Lopez újabb feladatot vállalt, az Intimissimi a sokoldalú énekesnőt és színésznőt nevezte ki újdonsült nagykövetének. Már bele is csapott a munkába, a tavaszi-nyári kollekció kampányfotóit abszolút az ő nőies kisugárzására építette rá az olasz fehérneműmárka.

hirdetés

Jennifer Lopez újabb szerepben tündököl, valójában elképzelni sem tudjuk, mikor pihen. Máris megkezdte a munkát az Intimissimi új arcaként és globális nagyköveteként, és beérett az együttműködés első gyümölcse is, amely az elbűvölő hangulatú fotókkal érkező 2023-as tavaszi-nyári kampány.

A színésznőként, énekesnőként, szépségmárka-tulajdonosként, modellként és producerként is tevékenykedő JLo sok mindent testesít meg egy személyben. Amellett, hogy erős, határozott, karizmatikus nő, bátran valósítja meg álmait és sohasem fél valami újba kezdeni, magabiztosságával pedig az önelfogadást, valamint a nőiesség erejének megélését hirdeti.

Az Intimissimi vezérigazgatója, Matteo Veronesi úgy gondolja, hogy Jennifer Lopez tökéletesen vissza tudja tükrözni azt a sokszínű szellemiséget, amit a márka vásárlói képviselnek. Az új kampány egyben a női sokszínűség, erő és érzékiség dicsérete.

Jennifer Lopez bevallása szerint imádja Olaszországot, a miliőjét, az ott élő embereket, a divatot, a kultúrát, a finom ételeket, így gyakran megfordul ott kikapcsolódás, nyaralás céljából. Tavaly a nászutas heteit Európában töltötte, és többek között Olaszországban is megfordult.

Még korábbi utazásai során ismerkedett meg tüzetesebben az Intimissimi márkával, és azonnal beleszeretett a nőies szabású, selyem- és csipkefehérneműk kifinomultan érzéki stílusába. A képeken is látszik, hogy abszolút nem idegen tőle az olasz életérzés, ahogy a szexi darabok élénk, romantikus színvilága sem.

Jennifer Lopez elképesztően szexi az Intimissimi fotóin: jól hozza a „dolce far niente” életérzést

A röpke interjút és werkfilmet összegyúró kampányvideó Positano csodás látképével kezdődik, majd Jennifer Lopez arról mesél, hogyan bukkant rá a számára nehezen kiejthető Intimissimi márkára.

 

A Chris Colls által készített gyönyörű fotókon a hosszú nyári délutánok hangulatai elevenednek meg, a sziesztázó énekesnő-színésznő egy rusztikusan romantikus enteriőrben, hagyományos olasz bútorok között hűsöl, illetve a kertben gyönyörködik a növényekben, szinte halljuk a végtelennek tűnő olasz délutánok elcsituló, majd újra és újra éledező háttérhangjait, érezzük a szűrt napfény melegét és a sós tengeri levegő illatát, ahogy beszökik a félhomályos, árnyas szobákba.

Jennifer Lopez élvezi a „dolce far niente” semmittevős pillanatit, köntösben, melltartóban és bugyiban ábrándozik, pizsamában heverészik, nyújtózkodik, és átadja magát az élet élvezetének.

Kép: Chris Colls/Intimissimi/2023-as tavaszi-nyári kampány.

 

A selyem- és csipkeholmik az Olaszországhoz köthető élettel teli színeket adják vissza. A naplemente perzselő narancssárgáját, a leanderek pink és fuksziaárnyalatát, a tenger és a nyári égbolt tiszta, átható kékjét. Az Intimissimi gyakran használja ezeket a tónusokat, nem először kerültek be a tavaszi-nyári repertoárba.

Kép: Chris Colls/Intimissimi/2023-as tavaszi-nyári kampány.

 

Az énekesnő-színésznő mesterkélt pózok nélkül is észbontóan szexi, bár vagy a smink, vagy a retusálás lódult meg picit jobban a kelleténél, JLo arca ugyanis egészen más egy-egy képen. Valószínűleg ott csúszott be az elnézhető hiba, hogy igyekeztek napcsókolt, nyárias tónust varázsolni rá, és megszaladt picit a bőrszín élénkítése.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images.

Cikkfotók: Chris Colls/Intimissimi.

 

  • Megosztás:
hirdetés