A párizsi divathét történetében szinte már hagyomány, hogy a L’Oréal nagyköveteként Helen Mirren is végigsétál a kifutón. Nem ő az egyetlen, aki a szépségmárka képviseletében feltűnik a pódiumon, ám tőle számíthatunk mindig a legnagyobb meglepetésre.

hirdetés

A párizsi divathét hivatalos partnereként a L’Oréal évről évre megszervezi a Le Défilé L’Oréal Paris nevezetű bemutatóját. Az esemény sokakat vonz, hiszen azon túl, hogy a márka erős, karizmatikus, tehetséges és sokoldalú nőkből álló szépségnagykövet-csapata vonul fel a kifutón, a feltörekvő divattervezők ruhakreációinak, valamint a humanitárius és jótékony szervezetek támogatásának is teret enged a show.

A bemutató egyfajta örömteli, fesztelen rendezvény, amely egyben a kortalan szépséget is ünnepli, hangot adva a nők sokszínűségének. Persze, az izgalmas látvány és a meglepetés ereje éppúgy különlegessé teszi a ceremóniát, a legemlékezetesebb pillanatokat pedig szinte minden évben Helen Mirren elképesztően energikus, átütő erejű jelenlétének köszönhetjük, aki igazán elemében van a kifutón.

Balról jobbra a L’Oréal párizsi kifutóján: Luisana Lopilato, Yseult, Eva Longoria, Cindy Bruna, Andie MacDowell, Viola Davis, Aishwarya Rai Bachchan and Helen Mirren. Kép: Kristy Sparow/Getty Images.

 

A 78 éves színésznő a meglepetések embere, folyton újabb és újabb arcát mutatja meg a közönségnek, ám csakúgy, mint a filmjeiben, az átalakulásához egyfajta belső erőből merít, ezáltal mindig hiteles. Míg olykor végletekig letisztult és elegáns a megjelenése, máskor extravagáns sminkkel vagy frizurával kelt feltűnést, de az sem szokatlan tőle, ha mezítláb fut végig a kifutón, vagy táncra perdül az örömujjongás hevében.

Helen Mirren ezüstszínű ruhában sétált végig a kifutón: bozontos, vad frizurával is gyönyörű

Elle Fanning és Helen Mirren egymás kezét fogva vonultak fel a kifutón, majd szimbolikus jelenet zajlott. A 78 éves színésznő megállt egy ponton, ekkor Fanning egyedül sétált tovább, megjelenítve az élet körforgását, ahogy az érett nők törődésükkel, gondoskodásukkal biztos hátteret nyújtanak a fiataloknak, hogy azok elindulhassanak saját útjukon. Elle Fanning meghatódottságában el is mosolyodott, kiesve pár pillanatra a modellszerepből.

Képek: Marc Piasecki/Wirelmage, Kristy Sparow/Getty Images.

 

Majd Helen Mirren kilép a háttérből, és teljes fényében ragyog, hiszen utat nyitni a fiatalságnak nem azt jelenti, hogy a nők belső útja itt véget ér. Az önmegvalósítás, a kiteljesedésre való törekvés, belső színeink és fényeink felfedése táplálja erőnket. Törődni másokkal, és törődni önmagunkkal, talán ez az egyik legfontosabb üzenete ennek a jelenetnek.

A színésznő bozontos, vad frizurával sétált végig az az Eiffel-toronynál felállított kifutón, bár ezúttal a lágyabb oldalát mutatta meg, a hajkoronája szimbolizálta azt az erőt és határozottságot, amivel rendre elkápráztatja a közönséget. A szépségmárka több ikonikus nagykövete, a 65 éves Andie MacDowell, a 48 éves Eva Longoria és a 25 éves Elle Fanning is részt vett az izgalmas bemutatón. A „girl power” nem lett volna az igazi Camila Cabello, Lizzo, Kendall Jenner, Viola Davis és Aishwarya Rai Bachchan nélkül.

A teljes show-t itt nézheted meg:

 

A Le Défilé L’Oréal Paris divatbemutató azonban nem csak a hírességekről, a szépség sokszínűségéről és a női energiákról szól, a szezon szépségtrendjei szintén hangsúlyt kaptak. A márka globális sminkmestere, Val Garland, valamint globális frizuradizájnere, Stéphane Lancien a csillogást, a hetvenes évek hangulatát és a legerősebb őszi irányzatokat vette elő, a show különböző sztármodelljeinek személyiségét és karakterét figyelembe véve.

Finom és nagyon csillogó sminkek, valamint lenyalt és felturbózott frizurák uralták a kifutót. A ruhafazonok olyan divatházak stílusjegyeit dicsérik a szezon divattrendjeivel karöltve, mint az Isabel Marant, a Karl Lagerfeld vagy a Balmain. Mindemellett feltörekvő divattervezők munkái is helyet kaptak a repertoárban.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/Wirelmage/Getty Images.

Cikkfotók: Kristy Sparow, Marc Piasecki/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés