Andie MacDowell tavaly nyáron, a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén jelent meg először ősz hajjal. A színésznő a koronavírus-járvány alatt hagyott fel a hajfestéssel, amit cseppet sem bán. Azóta sem nyúlt a hajfesték után, minden eseményre ezüstösen csillogó frizurával érkezik. Példaértékű, ahogy 64 évesen megéli a nőiességét: természetes, eleganciát sugárzó, mégis játékosan vidám és lendületes személyiség egészséges magabiztossággal és határozottsággal megáldva, amivel rendre elbűvöli környezetét.

hirdetés

Andie MacDowell nevét sokan a Négy esküvő és egy temetés című film kapcsán jegyezték meg. A színésznő karrierje a romantikus vígjátéknak köszönhetően kapott szárnyra, a lendület pedig azóta tart. A filmszerepek mellett modellmunkákból is bőven jutott neki, a nyolcvanas években például népszerű fotómodell volt, de azóta is megtalálják a felkérések, hiszen cseppet sem veszített vonzerejéből. Az a fajta nő, aki minden életszakaszában sugárzik, őszbe hajló hajával, finom ráncaival is éppolyan gyönyörű, mint a pályája kezdetén.

Az elmúlt időszakban gyakran tűnt fel magazinok címlapján, és számos divatkampányt kifejezetten őrá szabtak. A színésznő már régóta a L’Oreal csapatát erősíti, szinte állandó szereplője a kozmetikai márka reklámfilmjeinek.

Andie MacDowell emlékezetes bevonulása

A L’Oreal minden évben nagyszabású divatbemutatóval kedveskedik a divatrajongóknak Párizsban. A híres modellek mellett a márka népszerű reklámarcai is megjelennek a kifutón, sőt évről évre olyan nők nevével bővül a lista, akik tehetségesek, kiemelkedők szakmájukban, emellett megkapó személyiségek.

A kortalan szépségről, a női egyenjogúságról és a feltörekvő, tehetséges divattervezőkről is szól ez a rendezvény, ami hangulatát tekintve rendszerint olyan, mint egy örömünnep. A L’Oreal kifutóján számos sztár végigsétált már, köztük Eva Longoria és Helen Mirren. A 77 éves színésznő anno szintén emlékezetes bevonulással lepte meg a közönséget, mezítláb futott végig a kifutón.

Idén Andie MacDowell fokozta a hangulatot. A sztár volt az első, aki kifutóra lépett, fehér, csillogó, tollas kreációban mutatta meg karcsú alakját. A ruha szabása szépen kiemelte formás lábait, de cseppet sem volt kihívó. Ám nemcsak csodás megjelenésével, hanem táncos bevonulásával is lenyűgözte a jelenlévőket, mondhatni, ő volt a show fénypontja.

 

Kifejezetten izgalmas, hogy nem bonyolították túl a színésznő frizuráját. Ezüstös tincsei még jobban érvényesülnek a természetes loknikkal, ezúttal ugyanis nem kapta elő a hajvasalót a fodrász. Megmaradt a kissé rendezetlen hatásnál, ami kifejezetten jól passzol Andie MacDowell bájos megjelenéséhez és pozitív, vidám személyiségéhez.

A színésznő pár héttel ezelőtt a közösségi oldalán írta le a véleményét az öregedésről és annak társadalmi megítéléséről. Úgy gondolja, hogy a szépségnek nincs lejárati ideje, mindenkinek joga van büszkének lenni a korára. Senkinek sem szabad szégyellnie magát az öregedés miatt, pláne nem szabad, hogy a kulturális beidegződések miatt ítélkezzen bárki a másik felett.

 

Andie MacDowell láthatóan teljesen elégedett a külsejével, nem szeretne fiatalabbnak látszani a koránál, elfogadta önmagát. A színésznő tele van energiával, jókedvvel, és olyan erős kisugárzással bír, ami a fotókon keresztül is megérinti az embert. A L’Oreal párizsi bemutatóján mosolyogva sétálgatott, forgott, játékosan megborzolta a haját, és még táncra is perdült.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill / Getty Images. 

Képek a cikkben: Pascal Le Segretain, Dominique Charriau / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés