Elle Fanning személyes stílusa roppant különleges, de a divatmárkák is sokat tesznek azért, hogy megtestesítse az általuk rászabott, extravaganciával fűszerezett elegáns sikket. Gyakran készülnek róla divatfotók magazinok, divatházak számára, melyeken már nem csak a bájos, angyali kisugárzása kerül előtérbe, hanem a benne lakozó vadóc is utat tör magának. Az egykori gyereksztár karakán, vagány felnőtt nővé érett, aki határozott személyiségét igyekszik hangsúlyozni. Valósággal rajonganak érte a divatmárkák, legutóbb a Paco Rabanne fotóin bukkant fel.

hirdetés

Elle Fanning nagyon korán, még gyerekkorában megalapozta karrierjét. Csupán kétéves volt, amikor megkapta az első filmszerepét, az egész gyerekkorát a forgatásokon töltötte, manapság pedig sorra kapja a felkéréseket. A 24 éves színésznő számos alkotáshoz adta a nevét és tehetségét, szerepelt a Demónában, és ő alakítja Nagy Katalint a Hulu népszerű sorozatában. Többször jelölték már Golden Globe-díjra, idén pedig esélyes rá, hogy megkapja az első Emmy-díját, mivel a jelöltek között van.

Ám nem csak színésznőként, hanem alkalmi modellként és stílusikonként éppúgy nagy népszerűségnek örvend. Sokan még mindig az angyali, bájos teremtést látják benne, de szívesen vállal olyan fotózásokat is, amelyek alkalmával a vagány és bohém énjét is megcsillogtathatja. A retró és lezser öltözékek mellett az elegáns, nőies vonal is jól áll neki, de a maszkulin stílusú szerelésekkel szintén brillírozik.

Elle Fanning a divatmárkák figyelmét is felkeltette izgalmas stílusával

Elle Fanning öltözködését az teszi elképesztően izgalmassá, hogy nem ragad le egyetlen irányzatnál. Imád kísérletezni, új dolgokat kipróbálni, és nem csupán az aktuális trendekre figyel. Szereti a vintage, retró elemeket, gyakran inspirálódik az ötvenes-hatvanas évekből.

Kedveli a visszafogott fazonokat, ám a merészebb daraboktól sem riad meg. Láthattuk már izgalmas, kivágott ruhában és láncfelsőben is.

Az öltözködésében jó arányban váltakoznak a kifinomult és a maszkulin elemek. Egyik pillanatban bájos hercegnő, a másikban pedig bohém, kozmopolita nő. A két stílus gyakran keveredik, ha nadrágkosztümöt visel, akkor is van valami izgalmas csavar a megjelenésében. Szeret az anyagokkal, fazonokkal trükközni, és a látványosabb kiegészítőket sem veti meg.

Még a leghétköznapibb fazonokat is különleges módon viseli, gyakran vegyíti a mintákat vagy egy kis csillogással dobja fel a megjelenését. Az utóbbi stílusfűszerrel akkor is gyakran él, ha csak valamilyen hétköznapi összeállítást visel.

Elle Fanning szívesen merít a különféle irányzatokból, szereti a hetvenes évekre jellemző túlzásokat, például a harsány színeket. A feltűnő árnyalatok pedig remekül harmonizálnak porcelánfehér bőrével és szőke frizurájával.

A színésznő láthatóan imádja a divatot, így rendszeresen szerepel különféle divatmagazinokban, reklámkampányokban. A fotózásokon mindig megpróbálják egy újabb oldalát előhozni, igazi kaméleon, aki könnyedén el tud játszani bármilyen szerepet. Ez a fotózásokra is igaz.

Már cseppet sem számít kezdőnek a divatszakmában, jó ideje vállal reklámkampányokat. Korábban a Tiffany és a Miu Miu arca volt, az utóbbi márkához pedig máig munkakapcsolat fűzi. Mostanában pedig a Paco Rabanne szépségarca, ő reklámozza az új illatot.

 

A színésznő a parfüm üvegéhez passzoló flitteres, csillogó ezüst ruhát visel. Igazi diszkókirálynő ebben a szettben, mintha a hetvenes évek egyik népszerű szórakozóhelyéről lépett volna ki. A márka jobb reklámarcot nem is választhatott volna, hiszen Elle sziporkázik a szerepben.

 

Kiemelt kép: Leon Bennett / Getty Images.  

Kép a cikkben: Paco Rabanne. 

  • Megosztás:
hirdetés