Helen Mirren mindig tud meglepetést okozni, 2019-ben pink hajjal, most pedig kék fürtökkel jelent meg Cannes-ban.

hirdetés

Helen Mirren még a vattacukorszínű frizurát is elegánsan tudja viselni, egy ilyen csatokkal teletűzdelt, kékre és lilára fújt hajköltemény mindenki máson extrém hatást keltene, ám ahogy a színésznő tálalja a szokatlan hajárnyalatokat, az már inkább egyfajta művészet.

Május 16-án, parádés vörös szőnyeges bevonulással zajlott a 76. cannes-i filmfesztivál nyitóceremóniája, az eseményen számos híresség, köztük Helen Mirren is részt vett. A 77 éves színésznő a 18. században játszódó, Jeanne du Barry című francia film premierjének kedvéért vitt bele egy kis 1700-as évekbeli hangulatot az estélyi öltözékébe.

Helen Mirren kék ruhája a nőies vonalakat ünnepli: ezzel a hajjal lett teljes a megjelenése

Helen Mirren mindig nagyon ad a részletekre, és nemcsak az elegancia, hanem a derűs játékosság is a lényéből fakad. Valahányszor vörös szőnyegre lép, tökéletesen kihasználja az alkalmat arra, hogy ilyenkor elrugaszkodhat a valóságtól. Nagyon ért az emlékezetes megjelenéshez, vagy a frizurájával, öltözékével, sminkjével, esetleg tánclejtéssel teszi feledhetetlenné a bevonulás pillanatát.

Képek: Samir Hussein, Daniele Venturelli/Wirelmage/Getty Images.

 

2019-ben pinkre festett frizurával tökéletesítette pezsgőszínű szettjét, tavaly pedig úgy festett ezüst ruhájában, füstös szemsminkjével és hosszú, hófehér tincseivel, mint egy rocksztár. Ezúttal kék és lila hajjal, égszínkék Del Core estélyiben vonult végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, a legyezőjén díszelgő, jól ismert #WorthIt szlogennel pedig finom utalást tett arra, hogy a L’Oréal szépségnagyköveteként a sminkje és a frizurája is a márka kreativitását dicséri. Szépségfronton a L’Oréal Paris a cannes-i filmfesztivál egyik fő támogatója, amelynek a párizsi Le Défilé bemutatóiról szinte mindenkinek a karizmatikus és sokoldalú Helen Mirren ugrik be elsőként.

A stylistja, Lee Harris egy rövid, de velős mondattal reflektált a színésznő megjelenésére az Instagramon: „Tudja, hogyan kell bevonulni.”

Helen Mirren kék hajjal is maga az elegancia, nőies szabású estélyi ruháját platformos Sole Bliss szandállal egészítette ki, extravagáns frizurájához pedig szolid ékszereket választott.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Samir Hussein, Daniele Venturelli/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés