Helen Mirren egy finom vonalvezetésű, testhezálló ruhában idézte meg az old hollywoodi stílust a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén.

hirdetés

Február 20-án mutatták be a 2023-as Berlinalén az Oscar-díjas színésznő új filmjét, a Goldát, melyben az első női izraeli miniszterelnököt, Golda Meirt alakítja. Az életrajzi történet kedvéért szinte teljesen átalakult Helen Mirren, aki érzékletesen formálja meg az Izrael állam egyik alapítójaként emlegetett nő erős karakterét.

A 77 éves színésznő egy fekete, földig érő estélyiben érkezett a premierre, mely egyszerűségében is káprázatos volt klasszikus eleganciájával.

Helen Mirren testhezálló ruhában lépett a vörös szőnyegre: ő volt a Berlinale szépe

Helen Mirren nem először mutatta meg magát testhezálló ruhában, ám ezúttal nem a csillogásé volt a főszerep. Roppant visszafogott szabásvonalú kreációt választott, mely finomságával vonzotta a tekintetet. A ráncolt anyagú dekoltázs a lágyan leomló redőkkel az old hollywoodi stílus drámai eleganciáját idézte meg, ám mellőzte a figyelemfelkeltő hivalkodást.

Képek: Dominique Charriau, Tristar Media/Wirelmage/Getty Images.

 

A színésznő sminkje és frizurája szintén az egyszerű elegancia alapelveit követte, az egész megjelenésében roppant finom összhang uralkodott. Szabadon engedett, lágyan leomló ősz tincsei gyönyörű keretet adnak a kissé aszimmetrikus ruhakivágásnak. A csontszínű kristály fülbevaló gyengéden harmonizál a színésznő bőrének alabástromszerű árnyalatával.

Helen Mirren tévedhetetlen stílusérzéke ismét egy csodás szettben mutatkozott meg.

 

Kiemelt kép: Gerald Matzka/picture alliance/Getty Images.

Cikkfotók: Dominique Charriau, Tristar Media/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés