Eva Longoria fantasztikus formában van, lenyűgöző képek készültek róla. Lehengerlő megjelenésén nem hagyott nyomot az idő.

hirdetés

Eva Longoria aprócska topban állt modellt: csodás képek készültek róla

Eva Longoria nevét leginkább Született feleségek című sorozatnak köszönhetően ismerhette meg a nagyközönség. Mivel 2012-ben véget ért a sorozat, a színésznő már rég kilépett Gabrielle Solis szerepéből, mégsem változott semmit az elmúlt több mint tíz évben. Bár úgy tűnik, hogy megállította az időt, azért a kisportolt alakja és a ragyogó arcbőre mögött sem kevés munka van. Nem a művi beavatkozásokat értjük ezalatt, hanem a tudatos életmódját, szépségápolási szokásait és edzésprogramját.

Az elmúlt időszakban számtalan fantasztikus fotósorozat készült róla, a legutóbbinál pedig kicsit merészebbre vette a figurát. Persze nem mutatott magából túlzottan sokat, a színésznő ugyanis pontosan tudja, hogyan lehet igazán nőies és lehengerlően vonzó anélkül, hogy túlzásba vinné a dögösködést. Aprócska topban kapták lencsevégre, ami nem fedett el mindent tökéletes vonalaiból.

A képeken kívül egy hosszabb interjút is készített vele a Romper, amelyben a mexikói, illetve spanyol kultúra is szóba kerül. A fotók abszolút ezt a színvilágot és hangulatot tükrözik, a színek mediterrán atmoszférát teremtenek, ahogy a stylist által kiválogatott ruhák is rátesznek egy lapáttal a fantasztikusan megálmodott összképre.

A színésznő által viselt darabok abszolút hozzák az aktuális trendek izgalmas részleteit. A horgolt anyagok, a különleges tónusok, a csinos fazonok és az apró topok egytől egyig megjelennek az utcai divatban.

Tény, hogy a genetika is nagyban beleszól abba, hogy negyven év felett hogyan változik a külső, ám az öregedés folyamata abszolút lassítható, a megfelelő életmódnak köszönhetően a ráncok megjelenése és a test átalakulása egyaránt késleltethető. Eva Longoria nem a véletlennek köszönheti, hogy ilyen fantasztikus formában van.

Mindig kitartó volt, ha valamit megálmodott, azt el is érte. Az interjúban karrierje kezdetéről mesélt. Sokan egyáltalán nem hittek a terveiben, mégis véghez vitte őket, s most világhírű színésznőként tartják számon. Ugyanez a kitartás, motiváltság és öntudat tükröződik a megjelenésén keresztül is. Rengeteget edz és tudatosan ápolja bőrét, az étkezésére pedig szintén kiemelten figyel.

Habár ezeken a fotózásokon nem finomkodnak a sminkkel, az utómunkálatokat egyáltalán nem vitték túlzásba. Eva Longoria vonásai egyértelműen felismerhetők a képeken, ráadásul a színésznő egyébként is híres arról, hogy bátran posztol smink és filter nélküli szelfiket a közösségi médiás felületeire.

Hihetetlenül motiváló a személyisége, tökéletes példát mutat arra vonatkozóan, hogy az idő múlásával nem kell lemondani a nőiességről, a vonzó kisugárzásról. Soha nem esik át a ló túloldalára, de felvállalja a belőle áradó vonzerőt.

Kiemelt kép: Aldara Zarraoa/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés