Helen Mirren szó szerint befutotta magát a párizsi divathét történelmébe. A színésznő nemcsak fiatalosan néz ki, hanem látszólag, az energia is túlteng benne.

Egy divatbemutató a próbáival és minden körítésével együtt még a fiatal modelleknek is megterhelő procedúra. Ám úgy tűnik, Helen Mirren életerejét nagyon nehéz leszívni, hiszen nemcsak részt vett a Paris Fashion Week egyik nagyszabású divatbemutatóján, hanem olyan emlékezetes bevonulással lepte meg a nagyközönséget, hogy mindenkinek leesett az álla.

Helen Mirren vitte a show-t!

A 74 éves színésznő volt az egyik legszebb, és kétségkívül a legizgalmasabb manökenje a párizsi divathét keretein belül megrendezett Le Défilé L’Oréal Paris nevezetű bemutatónak, amely már hagyománnyá nőtte ki magát az impozáns divateseményen.

Kép: Pierre Suu/Getty Images.

A L’Oréal Paris a párizsi Fashion Week hivatalos partnereként évről évre megszervezi ezt a kis ünnepi egyveleget, mely tisztelgés a szépség, a női egyenjogúság, és a tehetséges, feltörekvő divattervezők előtt.

A bemutató különlegessége, hogy nemcsak modellek, hanem híres színésznők, élsportolók, és népszerű énekesnők vonulnak végig a kifutón. A jó hangulatú show-t a a Monnaie de Paris neoklasszicista épülete előtt tartották meg, ahol Helen Mirren is feltűnt a színen, sőt, úgymond kitűnt a hírességek sokaságából.

Képek: Dominique Charriau/Wirelmage, Bertrand Rindoff Petroff, Pascal Le Segretain/Getty Images.

A színésznő egy éterien könnyed, több részből szabott ruhát viselt, melynek lágy esését úgy érzékeltette, hogy őszinte örömmosollyal az arcán, végigfutott benne a kifutón. Hogy épségét megóvja, Helen Mirren mezítláb szaladt végig a hosszú színpadon, olyan kecses és légies mozdulatokkal, hogy azt kevesen tudnák így megismételni.

Képek: Estrop, Pascal Le Segretain/Getty Images.

Bár bizonyára előre megbeszélt jelenetről volt szó, semmi mesterkéltség nem volt benne: a művésznő felszabadult, bájos, és rendkívül nőies volt, amitől ez a néhány pillanat örökre beégett a közönség emlékezetébe. Igen, így kell elegánsan feldobni egy show-t!

Kiemelt kép: Eamonn M. McCormack/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés