Palvin Barbi ezúttal az első sorból figyelte a divatbemutatókat a párizsi divathéten, nem a kifutón, hanem a nézők között tündökölt. Hihetetlenül nőies és sikkes ruhákba bújt, fantasztikus kisugárzásával mindenkit elbűvölt.

hirdetés

A párizsi divathét mindig izgalmas repertoárral pezsdíti fel a szezonváltást, ám idén úgy tűnik, hogy elsősorban nem a luxusmárkák kollekcióitól volt hangos az internet. A közösségi médiát sokkal inkább Palvin Barbi fotói lepték el, aki olyan sikkes és nőies ruhákban érkezett az eseménysorozatra, hogy abszolút vonzotta a figyelmet. A modell megjelenése igazi utazás a divat világában.

Palvin Barbi nőies ruhákba bújt a párizsi divathéten

A magyar modell több bemutatón is az első sorból figyelhette a modelleket és a vadonatúj darabokat, s minden egyes alkalommal új kreációval örvendeztette meg a rajongókat. Az első darab, amit a Rabanne-show-n viselt, rengeteg pozitív visszajelzést kapott a közösségi médiában.

Érdekes, hogy a ruhában nincs semmi extra, egy finom, lágy esésű, klasszikus vonalvezetésű estélyiről van szó, Palvin Barbi mégis olyan sikkesen és magabiztosan viselte, hogy mindenkinek megakadt a tekintete rajta. Az összkép hihetetlenül nőies, kifinomult és elegáns hatást keltett, amire természetesen a gyönyörű hollywoodi loknik is rátettek egy lapáttal.

Képek: Pascal Le Segretain/Getty Images for Rabanne/Peter White/Getty Images.

 

A gyönyörű modell azonban ezzel még nem tudta le a párizsi divathetet, egészen izgalmas és egyedi ruharepertoárral készült a fashion show-kra.

A Victoria Beckham-show-ra egy roppant visszafogott, hihetetlenül nőies vonalvezetésű ruhában érkezett, ami már-már hétköznapi, mégis kellően különleges ahhoz, hogy megállja a helyét a divathéten. A natúr makeup még tovább finomítja, lágyítja az összhatást.

A Vivienne Westwood-bemutatón már egy fokkal vagányabbra vette a figurát, a márkára jellemző platformos csizmát sem hagyta ki a szettjéből. A füstös smink, az ultramini szoknya és az oversize blézer kombinációja már-már szürreális, mégis hihetetlenül stílusos. Noha az összkép alapvetően merész és ütős, Palvin Barbi mégis bele tudta csempészni megjelenésébe a nőies részleteket.

A Mugler fashion show-n sem finomkodott, a magassarkú és a csinos szabásvonalak kombinációjától azonban mégis extra nőies volt megjelenése. A vad smink és a sejtelmes ruha merész vállalásnak bizonyult, tökéletesen passzolt a bemutatóhoz.

Képek: Arnold Jerocki/Getty Images.

 

A Christian Louboutin-show-ra ismét angyallá változott és visszafogott, testhezálló ruhában jelent meg. A ráncolt stílus nagyon jól áll neki, tökéletesen kiemeli nőies vonalait.

Habár tény, hogy Palvin Barbi merészen kísérletezett a különböző stílusokkal a párizsi divathét során, a nőiesség és az elegancia mindig helyt kapott a szettjeiben. Idén varázslatos utazásra repítette a divatrajongókat izgalmas ruhaválasztásaival, nehéz lenne eldönteni, hogy melyik az abszolút kedvencünk.

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/Getty Images for Rabanne/Getty Images.

Cikkfotók: Pascal Le Segretain/Getty Images for Rabanne/Peter White/Arnold Jerocki/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés