Nem kell túlgondolni a hétköznapi szetteket, a stílusos, divatos tavaszi kulcsdarabok segítségével egy pillanat alatt sikkessé tehető a megjelenés. Ezeknek a fazonoknak ott a helye a gardróbszekrényben!

hirdetés

Stílusos tavaszi kulcsdarabok, melyek garantálják a nőies összképet

A kifinomult, nőies megjelenés nem feltétlenül a méregdrága vagy extra ruhadarabokon alapul. Sokkal inkább a stílusérzéken múlik, ami valójában egy adottság, de a megfelelő inspirációk beépítésével abszolút fejleszthető. A nőiesség belülről fakad, így egyszerű alapdarabok segítségével éppen olyan lehengerlővé varázsolható az öltözék, mintha stylist segítségét kérted volna.

A tavaszi szezon nem fukarkodik a csinos darabokkal, a repertoár kifejezetten sokszínű, így bőven akad miből válogatni. A hétköznapi sikk titka a megfelelő fazonok kombinálásában rejlik. Szimpla kulcsdarabok segítségével nőiessé és divatossá válhat az összkép, csupán egy minimális trükközésre és ügyeskedésre van szükség a kifinomult eredményhez.

A galériában összegyűjtöttük a legpraktikusabb, legtrendibb ruhadarabokat, amelyek látványosan feldobják a megjelenést.

 

A különleges, egyedi ruhadaraboknak egyértelműen megvan a maga varázsa, azonban az egyszerűbb, hétköznapibb holmik éppen olyan sikkessé tehetik az összképet. Az alapdarabok esetében a részletekben rejlik a stílusos megjelenés titka, nem mindegy, hogy mivel kombinálod őket.

A tavaszi divat egyik legmenőbb, legdivatosabb darabja egyértelműen az oversize blézer, amely farmernadrággal, szoknyával de még egy elegánsabb ruhával is elképesztően jól mutat. Farmer mellett elegáns, miközben a szoknyás összeállításokat a túlméretezett szabás miatt kissé lezserré, hanyaggá teszi.

Az átmeneti időben mindenképpen szükség van kabátra is, a farmerdzsekit idén a stílusos ballonkabátok taszítják le a dobogó tetejéről. A francia nők kedvenc felöltője finom eleganciát csempész a hétköznapi megjelenésbe. Nem csupán a klasszikus fekete, fehér és bézs változatoknak érdemes teret engedni, a színes, vibráló verziók még különlegesebbé teszik az összhatást.

Még nem kell a szekrény mélyére száműzni a melegebb rétegeket sem, a kötött darabok a hűvösebb tavaszi napokon kifejezetten praktikusnak bizonyulnak. A csinos kardigánokkal nem lehet mellényúlni, akár szoknyával, akár nadrággal remekül mutatnak. A különböző anyagok összeboronálása különleges, sikkes összképet teremt.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés