A lábbeli nem csupán egy funkcionális elem, gyakran divatesszenciaként működik az öltözéken belül, hiszen arra is képes, hogy a hétköznapi alapdarabokból megkomponált összeállítást a laza vagy elegáns oldalra billentse át. A csillogó cipők még ennél is nagyobb erővel bírnak, olyan hatással rendelkeznek, mint egy ékszer, mely tolakodás nélkül beragyogja az egész megjelenést.

hirdetés

A különféle stílusú cipőknek kiemelt helyük van a női ruhatárban, a segítségükkel ugyanis még egyedibbé, harmonikusabbá tehető a megjelenés. Sokáig uralkodó divatszabály volt, hogy a lábbeli és a táska színének feltétlenül passzolnia kell. Manapság ez az íratlan szabály jelentősen háttérbe szorult, mert a stílusmixeknek hála, az egyensúly más eszközökkel is fenntartható.

Egy tetőtől talpig fekete összeállítás például remekül mutat egy piros, kék vagy zöld lábbelivel. Ahogyan a bézs kompozíciókat is könnyedén feldobhatjuk lilával, esetleg rózsaszínnel. Bármelyiket is választod, a siker garantált. Ám a tavaszi divat már nem ragad le a színes kiegészítőknél. A kifutókat szinte ellepték a csillogó cipők, melyeket talán még Hamupipőke is megirigyelne.

A csillogó cipők mindenből kihozzák a maximumot: a farmer és a szoknya is jól áll nekik

A fekete nadrág és a rózsaszín kabát együtt igazán egyszerű, visszafogott hatást nyújt. A kövekkel kirakott cipő viszont belecsempész egy kis izgalmat a szerelésbe.

 

A fekete-fehér összeállítást egy színes, csillogó cipővel lehet a legegyszerűbben feldobni. Ez a szerelés nagy kedvencünk, hiszen a kék lábbeli szinte ragyog a visszafogott kreációk mellett.

 

A csillogó cipők legjobb barátai egyértelműen az elegáns ruhák. A letisztult vonalvezetésű holmikat eleganciával, nőiességgel ruházza fel. Az ékszereidet a lábbelin megjelenő kövekhez igazíthatod, így a szerelés minden darabja szépen összecseng majd.

 

A fekete cipők is tudnak meglepetést okozni, pláne ha kövekkel díszítették őket. A klasszikus magassarkú így csak még izgalmasabbá válik.

 

A monokróm összeállításokban remekül elsüthető, mivel az egymáshoz közel eső árnyalatok könnyen kelthetnek unalmas hatást. Ám az anyagok, fazonok játékával ez pillanatok alatt elkerülhető. A vagány, színes bőrnadrággal remekül mutatnak a letisztult holmik. Az efféle összeállításokban a cipő ékkőként ragyog.

 

A díszes cipők kötött pulóverrel szintén remekül muzsikálnak. A szvetterek így garantáltan nem keltenek unalmas hatást.

 

A farmert sem érdemes kihagyni a mókából, hiszen az ilyen és ehhez hasonló szetteket sokkal nőiesebbé, látványosabbá teszi. Csupán egy jó fazonú nadrágra, fehér ingre, kabátra és egy csillogó cipőre van szükséged.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

Képek a cikkben: Kirstin Sinclair, Edward Berthelot, Streetstyleshooters / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés