Amal Clooney kifogástalan megjelenésével beírta magát a stílusikonok közé, pedig a divatvilághoz egyetlen kósza szál fűzi csupán, hogy szereti a szép ruhákat, és mindig jó ízléssel választ a dizájnerdarabok közül.

A 41 éves gyönyörű jogásznő nemcsak George Clooney-t vette le a lábáról minden erőlködés nélkül, hanem vele együtt a színész rajongóit és Hollywood-ot is meghódította, hiszen bájos megjelenésével mindenkit elbűvöl. Szinte minden vörös szőnyeges gálára és nagyszabású eseményre elkíséri férjét, és ilyenkor éppúgy körbeveszik a fotósok, mint a legnagyobb sztárokat.

Amal Clooney ugyanis bárhol megjelenik, felkelti az érdeklődést, ráadásul szépségével és mindig kifogástalan öltözékeivel túlragyogja még a legfényesebb színészcsillagokat is, pedig soha nem villantgat átlátszó, vagy köldökig kivágott ruhákban, és nem húz magára kirívó, vagy extrém kreációkat, hogy feltűnést keltsen.

Fixen hozza az időtálló, kifinomultan nőies stílust, és hercegnői érzékkel ötvözi a klasszikus eleganciát a legutolsó divattal. Pedig a bejrúti szépség nem modell, nem a divatvilág bennfentes tagja, és nem is a körülötte sürgölődő sztárok és előkelőségek egyike, hanem jogász és kétgyermekes anyuka, de ösztönösen tudja, mi áll jól neki, és mindig elképesztő stílusérzékkel találja meg az alkalomhoz illő összhangot. Sztárfeleségként rengeteg lesifotó készül róla, de a megjelenése mindig makulátlanul tökéletes, egyszerűen nem tud hibázni.

 

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés