A mindennapok során elegendő egy gyors, egyszerű smink, hiszen a nappali fényviszonyok finomabb rétegezést és színhatásokat kívánnak meg, ráadásul a legtöbbeknek nincs ideje a tükör előtt tölteni a fél délelőttöt. Ettől függetlenül az nem hátrány, ha a felkent kozmetikumok kiemelik az arc előnyeit, amihez csupán néhány, pár másodperces lépés szükséges. Ezek a sminktippek, amiket Selena Gomez megosztott rajongóival, természetes összhatást garantálnak, ugyanakkor a kerek fejformát is szolidan keskenyítik.

hirdetés

Ki mástól fogadna meg az ember sminkeléssel kapcsolatos tanácsokat, ha nem attól a világhírű énekesnőtől, akinek saját sminkmárkája van? Selena Gomez mindig fantasztikusan fest, nem tolja túl a sminket, ráadásul sikerre vitte saját kozmetikumait is. Nála jobban aligha ért valaki a tökéletes, hétköznapi megjelenés eléréséhez.

 

Szuper sminktippek Selena Gomez tarsolyából: natúr stílus, arckeskenyítő hatással

Selena Gomez saját márkája, a Rare Beauty rövid idő alatt elképesztő népszerűségre tett szert. Egyre változatosabb vegán kencék kerülnek be a repertoárjába, ráadásul az énekesnő gyakran hívja fel a figyelmet a természetes külső adottságok elfogadására.

Ehhez hűen ő maga sem tolja túl a vakolatot. Rendszerint úgy készíti el sminkjét, hogy az ne változtassa meg drasztikusan a külsejét, csupán kiemelje nőies vonásait, előnyös adottságait. A videóban saját termékeivel mutatja be a szuper trükköket, amiknek köszönhetően kerek arcformája kissé vékonyabbnak hat.

 

Az alapozó felvitele után bronzerrel emeli ki a vonásait, ezzel igyekszik elérni a keskenyítő hatást. Selena egy lágyabb állagú terméket használ, ez azért különösen előnyös, mert így könnyebben eldolgozható a kence egy ecsettel. Az eredmény nem lesz túlzó, sem pedig feltűnő, maximálisan természetes hatást kelt majd.

Egy másik fontos lépés a mindennapi sminkjének elkészítésében az arcpirosító használata. Ebből sem a poros állagú termékeket részesíti előnyben, pontosan amiatt, hogy tökéletesen összeolvadjon a bőrével a felvitt kozmetikum. Az arccsont területét emeli ki egy kevés, folyékony állagú pirosítóval. Ez a lépés különösen vékonyítja az arc vonalait, és mindössze pár másodpercbe kerül.

A sminkje roppant finom és hétköznapi, ráadásul elképesztően naturális, mégis kellően nőies. Megéri követni ezeket a lépéseket, Selena Gomez igazi profi, ha a kozmetikai kencékről van szó!

Kiemelt kép: Tibrina Hobson/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés