A jó minőségű farmer egy örök darab, így aki gondosan őrizgeti kedvenc ruháit, még évek múltán is bátran viselheti. Tavasszal minden verzióban ultrasikkes lesz, az idei farmerdivat pedig ismét visszahozza a korai kétezres évek trendi fazonjait.

hirdetés

A farmeranyagú holmik soha nem mennek ki a divatból, maximum egy kicsit háttérbe szorulnak. Bár a bőrhatású szettek stabilan vezetik a népszerűségi listát, végre méltó ellenfélre akadnak. Ezek a kissé lezser, mégis nőies, főleg oversize fazonú farmerruhák jóleső felfrissülést hoznak majd az utcai divatba.

A farmerdivat nem válogatós idén: szinte minden belefér

A tavasz nem csupán az időjárási viszonylatokban hoz óriási változást, az utcai öltözködés is átalakul, meglovagolja az új trendeket. A farmernadrág továbbra is fix alapdarabja egy átgondoltan rendszerezett női gardróbnak, hiszen elképesztően jól kombinálható, nőies és sportos szettek részeként egyaránt megállja a helyét. Az elmúlt években a szűk, kényelmetlen fazonok trendje már leágazóban volt, 2022-ben azonban a mamafarmerek, valamint egyenes szárú szabások határozottan átveszik az eddig töretlenül népszerű slim nadrágok helyét.

Idén azonban nem csupán nadrág formájában lesz szuper sikkes a farmer, szoknyaként éppúgy megállja a helyét az utcai divatban. Legyen szó mini vagy hosszabb, egyenes szabású fazonról, egy ilyen darabbal nem lehet mellélőni.

A farmerkabátok, valamint a teljes farmerszettek szintén roppant divatosak lesznek idén, így nem kell sokat gondolkodni reggelente a tükör előtt, a készülődés pillanatok alatt megoldható. Az összes otthon található farmerholmi összeboronálásával egy menő, trendi megjelenés eredményezhető. Akár a kilencvenes évekből átemelt farmermellény is bekerülhet egy fehér pólós összeállításba, igazán feldobja majd a megjelenést.

A kifutó legdivatosabb darabjai közül válogattunk, a Louis Vuitton egyenes szárú farmernadrágja mellett a Loewe spagettipántos, elképesztően csinos hosszú ruhája a kedvencünk.

 

A ’90-es évek trendi darabjai visszaköszönnek az idei divatban

A szexi spagettipántos farmerruhák, az oversize kabátok, valamint az egyenes szárú nadrágok is visszatérnek idén az utcai divatba. Az egyenes szárú farmert szűkebb felsővel érdemes kombinálni, így ahelyett, hogy összenyomná az alakot, inkább előnyösen formálja a sziluettet. Persze egy csinos kis hasvillantó toppal éppúgy sikkes és dögös megjelenést kölcsönöz.

Kabát és mellény formájában szintén érdemes beépíteni a mindennapi szettbe a farmert. Idén az oversize a menő, ami még különösen kényelmes is, így a merev farmeranyag kicsit sem lesz zavaró a hosszú napok folyamán sem.

 

Kiemelt kép: Estrop/Pietro S. D’Aprano/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés