2023 rendkívül izgalmas, ha a trendek változatosságát vesszük alapul. Mindenféle stílus és részlet előtérbe kerül, ezek a fazonok és minták abszolút megbolondítják a hétköznapi öltözködést.

hirdetés

Minden évszaknak megvannak a maga divattrendjei, a legtöbben általában szezonváltáskor szánják rá magukat a stílusváltásra. Az új esztendő azonban még motiválóbb a ruhatár megújításának, átalakításának szempontjából, ugyanis már januárban tudni lehet, hogy mik lesznek az év sztárfazonjai. A boltok szép lassan megtelnek a sikkes, divatos darabokkal, érdemes még időben lecsapni a kiszemelt holmikra. Mutatjuk, hogy melyek lesznek a legizgalmasabb trendek 2023-ban.

A legizgalmasabb trendek 2023-ban

A túlméretezett holmik divatosabbak, mint valaha

Noha az oversize, azaz túlméretezett ruhadarabok trendje nem új keletű, idén nagyobb teret hódítanak maguknak, mint eddig bármikor. Sokan kifejezetten ódzkodnak a nagyobb, bővebb szabású ruháktól, ám hatalmas tévhit, hogy ezek szélesítenék az alakot, vagy lerombolnák a sikkes kisugárzást. A megfelelő darabokkal, kiegészítőkkel kombinálva sokkal inkább előcsalogatják a belül rejlő nőiességet.

A maszkulin, válltöméses blézerek lesznek a legmenőbbek idén, melyeket akár egy vastag pulcsi felett is lehet viselni, így a divattrend már a téli, hűvösebb időszakban is megállja a helyét. A széles vállú felöltők csodásan formálják a sziluettet, karcsúbbnak láttatják a derékvonalat és határozott, stílusos megjelenést kölcsönöznek.

Bő szárú farmerek

A bő szárú farmerek már a tavalyi évben is nagy harcot vívtak a népszerűségi lista élén a skinny, tapadós fazonokkal, ám 2023-ban egyértelműen átveszik a vezetést. Nemcsak elképesztően kényelmesek, de optikailag előnyösebbé formálják a lábakat, nyújtják és karcsúsítják az alakot. Az A vonalban szélesedő verziók különösen előnyösek, alkattól függetlenül bevethetők a hétköznapok során.

Minden, ami mini

Idén a rövidnadrágok és a miniszoknyák lesznek porondon, de a röviden szabott ruhák szintén hódítanak az utcai divatban. Habár ezek kissé lenge darabok, nem csak tavasszal és nyáron viselhetők, a téli szezonban éppúgy megállják a helyüket. Már most élre törnek a rövidebb fazonok, melyek harisnyával, hosszú szárú csizmával csodásan mutatnak, és hihetetlenül megbolondítják a hétköznapi öltözködést.

Állatminta minden mennyiségben

Az állatmintás holmik igencsak megosztják a divat szerelmeseit, ugyanis egyesek szerint kifejezetten kihívó és túlzottan feltűnő kisugárzást eredményeznek. Tény, hogy a leopárd- vagy éppen a zebraminta cseppet sem nevezhető hétköznapinak, finoman adagolva rendkívül egyedi és különleges külsőt kölcsönöznek a viselőjüknek. Ha a 2023-as trendek között válogatsz, mindenképpen adj egy esélyt a stílusos, sikkes állatmintás daraboknak is.

Katonás külső

Első blikkre furcsán hangzik, ám a katonás külső elképesztően sikkes trendnek számít 2023-ban. Természetesen nem az egyenruhára gondolunk, sokkal inkább a földszínek viselése az, ami meghatározza a divatot. A khaki és a zöld különböző árnyalatai remekül mutatnak bézzsel, barnával, így ezeket mindenképpen érdemes beleboronálni a hétköznapi szettekbe. A zsebes, lezser szabású nadrágokkal szintén nem lehet mellényúlni, egy csinos ing kíséretében remekül hozzák a hanyag eleganciát.

A magenta a legnagyobb sztár

Az év színe a Viva Magenta lett, így nem meglepő, hogy az ütős, kissé harsány rózsaszín árnyalat uralja majd a 2023-as évet. Habár első látásra markánsnak tűnik, nem kell félni tőle, a megfelelő kompozícióban abszolút nőies és ízléses kisugárzást kölcsönöz. Ha tartasz tőle, célszerű csak a kiegészítőkbe belecsempészni a merész divatszínt, ám idén még az sem túlzás, ha a teljes szetted pinkbe borul.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés