Egy alaposan átgondolt hajvágás tökéletes kezdete lehet a sikeres stílusváltásnak. A legtöbb nő szereti váltogatni a fazonokat, hiszen elképesztően frissítő hatással van a megjelenésre egy újonnan kipróbált hajkorona, ráadásul a léleknek egyaránt fontos lehet. Charlize Theron frizurái szuper inspirációként szolgálnak, hiszen gyakorlatilag nincs olyan, amit ne próbált volna ki a 46 éves színésznő.

hirdetés

Charlize Theron az egyik leggyönyörűbb színésznő Hollywoodban, nem is lepődünk meg azon, hogy karrierjét modellként kezdte. Később táncosnak készült, ám ennek a pályafutásnak egy sérülés vetett véget. Ekkor kapott lehetőséget a filmes szakmában, azóta pedig töretlenül szárnyaló karriert tudhat magáénak színésznőként. Nem csupán pályája hihetetlenül izgalmas és változatos, frizurái úgyszintén gyakran kápráztatják el a közönséget.

A sztárok bátran csapnak bele a hatalmas átváltozásokba, hiszen profi fodrászokkal dolgoznak együtt, így igencsak ritkán történnek történelmi mértékű bakik. A hajvágás számukra alapvető rutin, sokan egy szerep kedvéért szabadulnak hosszú tincseiktől, amit forgatás után maximálisan élethűnek tűnő póthaj formájában vissza is kapnak a szakemberektől. Ilyen körülmények között igencsak könnyű rábólintani egy-egy rövidebb fazonra, ám vannak olyan híres nők, akik személyes stílusuk kedvéért alakítják át gyakran a hajfazonjukat. Charlize Theron ezt a tábort erősíti, és nagyon jó érzékkel válogat a szexi hajtrendek között.

Charlize Theron frizurái rendszerint ütősek és nőiesek

Egyszerű, vadító rövid

A rövid haj igenis brutálisan szexi, persze nem mindegy, milyen fazon társul egy bájos archoz. Charlize Theron a kilencvenes évek végén sok nőnek meghozta kedvét a hajvágáshoz: hosszú ideig maradt ennél a csinos, egyszerű stílusnál, és azóta úgyszintén gyakran kéri ezt a fazont a fodrászától.

Egy ilyen letisztult frizura kiemeli az arcvonásokat, szabadon hagyja a nyak vonalát, ezzel elképesztően vadítóvá varázsolja a megjelenést. Meg lehet bolondítani egy vagány frufruval vagy modern melírral, gyakorlatilag bárhogy szuper nőies megjelenést kölcsönöz.

Így érdemes növeszteni

Ha valaki ráunt a rövid fazonra, általában jön a türelemjáték, amíg a kurta tincsek újra elérnek egy könnyen fazonírozható hajhosszt. Ám az átmeneti időszakra is akadnak hihetetlenül előnyös megoldások: a színésznő szedett-vetett, bohém, ám mégis dögös frizurája például szuper választás lehet. Az enyhén hullámos fürtök játékosságot visznek a megjelenésbe, az összkép pedig cseppet sem mesterkélt, sokkal inkább laza és nőies. Ez a stílus tipikusan a „beletúrok és már tökéletesen áll” típus, így túl sok gondot nem jelent a reggeli készülődés sem.

Tépett félhosszú

Charlize Theron imádja a tépett fazonokat, mind a mai napig rendszeresen választja a lépcsőzetesen vágott stílust. Az efféle frizurák a vékony szálú, kevéssé dús hajtípus esetén kifejezetten előnyös választásnak bizonyulnak, hiszen optikailag megnövelik a hajkorona volumenét. A gyönyörű színésznő tudja, mitől döglik a légy, nem véletlenül ragaszkodott éveken át ehhez a típushoz, aminek a beszárításával nem kell sokat vesződni.

Félfrufruval minden fazon vagányabb

Sokan tartanak a frufrutól, hiszen ha nem olyan lesz a végeredmény, ahogy azt előzetesen várták, viszonylag sokáig várniuk és trükközniük kell, amíg a tincsek összenőnek. A tökéletes átmeneti megoldás egy lazán lehulló félfrufru. Nem kell hatalmas hajtömegeket rövidre vágni, elég pár szálat beáldozni a dögös megjelenés érdekében. Charlize Theron sokáig viselt könnyed frufrut, hiszen a legegyszerűbb frizura is zseniális hatást kelt általa.

Ütős pixie

Nem kérdés, hogy Charlize Theron a rövid hajstílus szerelmese. A pixie-fazon nem csak Halle Berry védjegye, a 46 éves színésznő egyéniségéhez szintén nagyban köthető ez a frizura. Kissé vadóc, bohém megjelenést kölcsönöz, mindeközben roppant dögös külsőt eredményez. Egy leheletnyi melírral még inkább ütős lesz a végeredmény.

Egyszerű bobfazon

A bobfazon évek óta vezeti a hajstílusok slágerlistáját, ha létezik ilyen. Egyértelmű hát, hogy Charlize Theron is kipróbálta ezt a stílust. Általában laza hullámokkal dobja fel az egyébként egyszerű, ám mégis népszerű frizurát. A könnyed loknik kifejezetten jól állnak neki, ez a fazon remekül kiemeli finom arcvonásait.

Rövid francia bob

A rövid hajak ásza idén minden bizonnyal a francia bobfazon lesz. A gyönyörű színésznő már ezt is kipróbálta, méghozzá dögös barna árnyalatban. Ezek után kijelenthetjük, neki valóban minden jól áll. Az aszimmetrikus stílus nyújtja az arcot, hihetetlenül dögös és elegáns külsőt kölcsönöz.

 

Kiemelt kép: Jason Merritt/Getty Images for GLAAD/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikk képei: SGranitz/WireImage/James Devaney/WireImage/Dave Hogan/J. Vespa/WireImage/Jun Sato/WireImage/Jon Kopaloff/FilmMagic/Jason Merritt/Getty Images for GLAAD/Michael Buckner/JB Lacroix/WireImage/Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Jeff Kravitz/FilmMagic/Steve Granitz/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés