Charlize Theron már régóta erősíti a Dior csapatát, így idén is szerepel a divatház friss kampányában. A legújabb parfümhöz csodás fotósorozat és videó készült.

hirdetés

Charlize Theron a Dior új kampányában

Charlize Theron régóta a Dior arca, most újra a már ikonikussá vált J’adore parfümjét népszerűsíti, így ismételten aranyban tündököl. A színésznő ezúttal az új illatot, az J’adore eau de parfum Infinissime-t reklámozza, ami a J’adore család tagja. Elkötelezett a márka iránt, és úgy gondolja, hogy ez a parfüm igazán illik hozzá. Számára tökéletes pluszt ad egy jól eltalált illatelegy, amivel kihangsúlyozhatja a nőiességét. Ezért bárhová megy, mindig visel magán kölnit.

Kétségtelen, hogy ez a kampány tökéletesen illik Charlize-hoz, hiszen minden szezonban gyönyörű képeket készítenek róla. A parfümre jellemző arany színt mindig megjelenítik, ami jól harmonizál a színésznő aranyszőke hajával. A tőle megszokott eleganciával, nőiességgel jelenik meg a fotókon és a reklámfilmben egyaránt.

A képen Charlize az üveg díszítésére hasonlító arany nyakláncot visel, ami igazán látványos. Bár a színésznő egyébként is karcsú, hosszú nyakkal rendelkezik, itt azért érezhető némi Photoshop. Bronzos  sminket kapott, ezzel tökéletesen kiemelték a bőre ragyogását. A csillogásból az egész testére jutott, hiszen a cél az volt, hogy úgy tündököljön a színésznő, akárcsak az arany. Rövid haját egyszerűen hátrafogták, ami nagyon jól áll neki. Frizura terén amúgy sem szokott hibázni.

A kampányhoz készült egy rövid videó, amiben Charlize Theron aranyszínű estélyit visel, ahogyan a többi nő is. A kisfilmben a nőkben rejlő erőt szerették volt kihangsúlyozni. A Dior szerint ez az új illat óda a hölgyekhez, akik eltérőek ugyan, de egy valamiben megegyeznek: erejüket magabiztosságuk is táplálja, amihez tökéletesen passzol egy igazán nőies, érzéki illat.

 

Képek: Dior.

  • Megosztás:
hirdetés