A nyári divat kedvence egyértelműen a bubble bob frizura! Dúsabbá és élettel telibbé varázsolja a lelapuló tincseket, bónuszként pedig kifejezetten nőies hatást kelt.

hirdetés

Ha valaki azt gondolná, hogy a bobfazonok trendje szép lassacskán lecseng, annak el kell árulnunk, hogy a bubistílusok bizony továbbra is a legnépszerűbb vágásnak számítanak. Már mindenféle fantázianévvel ellátták őket, s míg korábban csak bobhajként utalt rá a divat, mára a francia bobtól kezdve az aszimmetrikus változaton át egészen a klasszikus long bobig minden megtalálható a repertoárban.

A legújabb őrület egyértelműen a bubble, vagyis buborékformájú bob, ez a frizura pedig a nyári divat felfutó irányzata lesz a fodrászok szerint. A felkapottság persze nem véletlen. Az átalakítós videókon szemmel látható, hogy ez a frizura bizony még a lelapuló, vékony szálú hajnak is csodás tartást kölcsönöz.

A beszárítással sokat lehet alakítani a frizura volumenén, a megfelelő formázással még dúsabb és lágyabb esésű lesz az eredmény. Nincs szükség semmiféle szaktudásra, ezt a rövidke, sikkes frizurát bárki könnyedén tudja kezelni otthon is, mindig olyan lesz, mintha épp a fodrásztól érkezett volna az illető. Célszerű körkefével dúsítani a hajvégeket, így érhető el a menő buborékhatás.

Ez a sikkes bobfrizura lesz a nyári divat kedvence

Az aktuális frizuradivatot számtalan tényező befolyásolja, s míg korábban leginkább a sztárok kedvenc vágásaiból és a divatbemutatókon látott fazonokból merítettek inspirációt az emberek, mára a közösségi médiás felületetek is ömlesztik magukból a legújabb trendeket.

A bubble bob a TikTokon és az Instán is hihetetlenül felkapott, de elég csak megnézni Hailey Bieber vagy Zendaya új frizuráját, s máris megvan a válasz a kérdésre, hogy mégis mitől vált olyan népszerűvé a dús hatású hajstílus. Egyébként cseppet sem egy modern kori fazonról van szó, sőt! Kifejezetten retró, igazi klasszikus, ami most megújult formában tért vissza a nyári divat repertoárjába.

Egyenes és loknis verzióban egyaránt sikkes, még a hajvégek buborékszerű hajlítására sincs szükség ahhoz, hogy jól mutasson. A bubble bob jóformán minden arcformához remekül passzol, hiszen az egyéni igényekhez alakítható. Nem mellesleg roppant nőies megjelenést kölcsönöz.

Sokkal dúsabbá varázsolja a lelapuló tincseket, ez a frizura akár vékony szálú haj esetén is jolly joker választás lehet. Különösen akkor turbózza fel a volument, ha a buborékforma ténylegesen érvényesül. Ez persze jórészt a beszárítástól függ, amihez tényleg nincs szükség mesterfodrászra.

Ha egy kicsit szeretnéd feldobni a bubble bob formáját, told el kissé a választékodat. Aszimmetrikus változatban legalább annyira jól mutat, sőt, vadabb és dögösebb összhatást eredményez, mint a klasszikus középen elválasztott verzió.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés