Elképesztően változatos repertoárral készül a nyári frizuradivat, legyen szó rövid vagy hosszú fazonról, nem lesz nehéz nagy kedvencre bukkanni! Mutatjuk a legsikkesebb vágásokat.

hirdetés

A nyári frizuradivat sikkes, dögös fazonokkal készül

A szezonváltás gyakran meghozza a kedvet egy jó kis fazonírozásra, ugyanis a frizura felfrissítése nagyban hozzájárul az önbizalom felturbózásához is. Egy csinos, szépen megnyírt hajstílus abszolút fokozza a vonzerőt, a legtöbben sokkal elégedettebbek önmagukkal, miután beújítottak egy menő, stílusos vágást. Noha minden szezon más és más verziókat részesít előnyben, most azt mondhatjuk, nem lesz nagy meglepetés a nyári divat tekintetében.

A repertoár hihetetlenül izgalmas és változatos, a rövid és a hosszú fazonok éppúgy tarolnak idén nyáron. A legmenőbb frizura továbbra is a stílusos, letisztult bobfazon, ami sokaknak jól áll. Persze a bevállalósabb hölgyek számára is akad néhány dögös stílus, a tépett shag például garantáltan mindenkit levesz a lábáról.

A galériában megnézheted, hogy mely hajfazonok lesznek az idei nyári divat legnépszerűbb vágásai. A sztárok már kipróbálták a sikkes stílusokat, így bőven van honnan inspirációt meríteni.

 

A hosszú fazonok között idén egyértelműen a kilencvenes évek tépett, lépcsőzetesen vágott fazonja tarol. A legtöbben hatalmas, lágy loknikkal dobják fel a retró hajstílust, persze a festéssel még tovább lehet fokozni a dúsító hatást. Jennifer Lopez már hosszú évek óta erre a stílusra esküszik, ő balayage festéssel bolondítja meg az egyébként is irtó dögös frizurát.

A rövidebb verziók között megtalálható a klasszikus pixie a nyári toplistán, ami valahogy mindig odaférkőzik az új, szokatlan fazonok közé. A menő shag vágás bombaként robbant be a divatba, Kaia Gerber után a fiatal színésznő, Jenna Ortega is kipróbálta, a rajongók pedig bolondulnak a merész stílusért.

Ha valaki nem szeretne nagy átalakulást, mégis felfrissítené megjelenését, idén nyáron érdemes a különböző frufrufazonok közül válogatnia. A kétoldalt lehulló függönyfrufru és a pár tincses félfrufru tarol 2023-ban, a tömött verziók most egy kicsit háttérbe szorulnak majd.

Kiemelt kép: Christopher Polk/NBC/NBC via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés