A hírességek a legtöbb alkalommal hibátlan sminkben, tökéletes szettben és csodálatos frizurával jelennek meg a vörös szőnyegen. Angelina Jolie-ra különösen igaz, hogy ezt a tábort erősíti, számos fantasztikus divatpillanatot köszönhetünk szemet gyönyörködtető ruhaválasztásainak. A Római Filmfesztiválon azonban hatalmas baklövést követett el, aminek hátterében egy rosszul felhelyezett póthaj állt. Így kerülheted el ezt a hibát!

hirdetés

Számos nő figyeli csodálattal a hírességek mindig tökéletes hajkoronáját, ami hihetetlenül dús, fényes és kellően hosszú. Míg sokan évekig növesztik korábban visszavágott hajukat, addig a celebek egyik hétről a másikra hátközépig érő frizurát varázsoltatnak maguknak az előtte csupán vállig érő fazonból.

Számos közkedvelt színésznő, illetve énekesnő él a hajhosszabbítás adta lehetőségekkel, legtöbbször pedig ezt olyannyira észrevétlenül teszik, hogy az eredmény maximálisan természetesnek hat. Jennifer Lopez elképesztően hosszú és dús hajzuhatagáról valószínűleg senki nem gondolná, hogy nem teljes mértékben a sajátja, de ezen a lapon említhetjük Beyonce-t, Chrissy Teigen-t, vagy akár Taylor Swift-et is.

Angelina Jolie fodrászai csúnyán elszúrták: így fest borzalmasan egy póthaj

A gyönyörű Angelina Jolie legújabb filmjének bemutatóján egy káprázatos Versace kreációban jelent meg, amivel hozta a tőle már megszokott kimagaslóan nőies megjelenést. A hátul mély kivágású ezüst ruháról azonban hamar elterelődött a figyelem, hiszen a színésznő kiengedett, szögegyenes frizurája azonnal odavonzotta a tekintetet.

Az érthetetlen baki olyannyira látványos, hogy rögtön futótűzként terjedt a hír az interneten, miszerint a mindig tökéletes Angelina Jolie kivételesen nagyon rosszul döntött, amikor ezzel a frizurával jelent meg a vörös szőnyegen. A természetes hajkoronája és a felhelyezett póthaj között semmiféle átmenet nem látható, ráadásul az egyenesre vasalt haj még inkább kiemeli a hibásan elkészített pótlást. Egy dolog legalább stimmelt, színben nem ütött el Angelina eredeti árnyalatától.

Így nem lesz feltűnő és természetellenes

A tökéletes festés

Az első és legfontosabb, hogy a póthaj megegyezzen az eredeti hajszínnel. Nagyon csúnya végeredmény látható hajpótlás után akkor, ha az árnyalatok nem passzolnak. A szín kiválasztásánál az is fontos szempont, hogy a hajtő és a hajvégek tónusa általában nem megegyező, ezért minden esetben a hajhossz végét érdemes alapul venni, hiszen az eredeti frizura ott találkozik a pótolt réteggel.

Az igazán tökéletes összkép eléréséhez nagyban hozzájárul az, ha nem egyszínű frizurában gondolkodik a hosszabbításra áhítozó illető. Balayage festéssel például ki lehet hozni a maximumot a felhelyezett tincsek természetességéből, nagy eséllyel senki nem mondja meg az így elkészített hajkoronáról, hogy pótlással készült, a remekművet elkészítő fodrászt leszámítva.

A megfelelő fazon

A legtöbb nő tartós hosszabbításban gondolkozik, ebben az esetben érdemes lépcsőzetes fazont vágatni, amivel egységessé tehető az eredeti haj és a felhelyezett póthaj közötti átmenet. Ez a stílus egyébként is elképesztően nőies és divatos, az eredmény pedig garantáltan természetesen hat majd, a hajkorona hosszúságára biztosan nem lesz panasz.

Mi magunk is tehetünk a tökéletes hatásért

Az egyenesre vasalt frizura látványosan kiemelheti a váltópontot, különösen akkor, ha a saját haj szerkezete nem szögegyenes, a póthaj viszont természetellenesen az. A legjobb megoldás ebben az esetben, hogy gyönyörű hullámos loknikat készít a kölcsönzött haj tulajdonosa, amitől nem csak sajátjának hat a pótolt réteg, de sokkal dúsabb megjelenést is kap.

 

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto / Staff / Getty Images.

Cikk képei: Benedetti Corbis / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés