A frufru most nagyon divatos, de van egy hátránya, hogy hamar lenő és elveszíti formáját, olyankor pedig nagyon zavaró tud lenni. Ha épp növeszted, mert szeretnél megszabadulni tőle, az alábbi frizuratippek segíthetnek, hogy ne lógjanak a tincsek a szemedbe.

hirdetés

A frufru lenövesztése egyeseknél gyors, míg másoknál hosszadalmas folyamat, de az átmeneti időszakban így is, úgy is sok bosszúságot okoznak a szemeket kitakaró, homlokra rálapuló szálak.

Ilyenkor érdemes többször meglátogatni a fodrászt, hogy a frufru kivételével kicsit megkurtítsa a hajvégeket, segítve ezzel a gyorsabb összenövést. Ám addig is, két hajvágás között, csinos frizurákkal leplezheted a formáját veszített, tartás nélküli frufrut.

Nőies frizuratippek a hét minden napjára, ha lenőtt a frufru

Persze, trükközhetsz hajcsatokkal, hajpánttal is, vagy ügyes fonásokkal teheted láthatatlanná a zavaró tincseket. Hajsütővel úgyszintén felturbózhatod a frufru lelapuló, rakoncátlan szálait, hogy ne lógjanak a szemedbe, hanem beleolvadjanak a frizurádba.

A kilencvenes évek kedvenc hajviseleteiből is ihletet meríthetsz, hiszen ezek újra divatosak: bátran használd ki a fonatok és buborékkontyok adta lehetőségeket.

Az alábbi videóból a hét minden napjára kapsz egy tippet, ha nem jutsz el fodrászhoz, és már nem tudsz mit kezdeni a lenőtt frufruval.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés