Az 52 éves Jennifer Lopez zenei karrierje már több mint húsz éve töretlen, és bár tíz éve annak, hogy a Forbes magazin a világ legbefolyásosabb hírességének kiáltotta ki, ennek a címnek a mai napig megfelel a népszerűségét és munkásságát tekintve. Az elmúlt pár évben különösen csúcsidőszakát élte az énekesnő-színésznő, elképesztő mennyiségű magazin- és kampányfotón szerepelt, filmet forgatott, új albumot adott ki, szinte minden jelentős eseményen felbukkant, és mindemellett bomba formába hozta magát. A kétgyermekes pop díva csodásan néz ki, kívülre úgy fest, hogy nincsenek fáradt, rossz napjai. Ez nem a véletlen műve, ugyanis mindenhová elkíséri a sminkesből, fodrászból és stylistokból álló háttércsapat, akiknek ragyogó megjelenését köszönheti.

hirdetés

A sztárok élete csak külső szemlélőként tűnhet könnyednek, azonban a rengeteg jelenési kötelezettség, koncert és forgatás sok-sok áldozatot hoz magával.

Ekkora fennforgásban képtelenség mindig topon maradni és a legjobb formát virítani, ráadásul rengeteg elvárásnak kell megfelelni. Egy-egy stílusbaki vagy rosszul elsült frizura még évek múltán is kering az interneten, ezért nem csupán úri szeszélyből alkalmaznak szépség és stílusszakembereket a hírességek.

Mielőtt nagyobb jelenésük adódik a nyilvánosság előtt, komplett csapat segítségét kérik a ruha kiválasztásától kezdve a frizura elkészítéséig. Ha egy szakember beválik, minden nagyobb eseményre követi munkaadóját, hogy színpadra lépés előtt igazítson a külsején.

Sokan azonban nem ragaszkodnak egy-egy személyhez, több szakembert bíznak meg öltözékük összeállításával, frizurájuk vagy sminkjük elkészítésével. Jennifer Lopez nem ezt a tábort erősíti, a jól bevált taktikán nemigen változtat. Hosszú évek óta ugyanazzal a csapattal dolgozik, a már szinte családtagnak számító profik pedig mindenhova elkísérik az 52 éves énekesnőt.

 

Jennifer Lopez tökéletes megjelenése sokszor a megfelelő ruhán alapul

J.Lo mindig elképesztő darabokban jelenik meg a kamerák előtt, legyen szó bármilyen eseményről. A kifinomult, nőies és szexi stílusa egy ismert stylistpáros ízlését és rátermettségét dicséri, persze ő maga is nagy szerepet játszik az ötletelésben. Rob Zangardi és Mariel Haenn, a kreatív duó már 2010 óta végez hibátlan munkát Jennifer Lopez mellett, soha nem nyúlnak mellé választásaikkal.

Nem csupán a vörös szőnyegen, a koncerteken is nagyon dögös ruhákba bújik a vadítóan csinos énekesnő, amivel minden rajongót levesz a lábáról. Nem is csoda, hogy mindenhova viszi magával a stylistpárost, a szettek eredményéből egyértelműen látszik, hogy elképesztően egymásra vannak hangolódva.

Az énekesnő sminkje egy fokkal visszafogottabb lett az elmúlt időszakban

Bár Jennifer Lopez szeret a már bevált szakembereknél maradni, sminkjét nem minden alkalommal ugyanaz készíti. Csodálatos megjelenését Scott Barnes és Mary Phillips dobják fel tökéletes munkájukkal. A két sminkes kifejezett ismert a sztárvilágban. Mary Phillips rendszeresen készíti el Hailey Bieber sminkjét, de Addison Rae és Kendall Jenner makeupjáért is gyakran felel. A kreol bőrű latina a nude árnyalatokat kedveli, sminkje legtöbbször a barna világosabb és sötétebb színeiben pompázik.

Korábban, amikor a sminktrendekben megjelent a kontúr és a bronzosító, Jennifer Lopez akkori makeupfelelőse gyakran túlzásokba esett.

Manapság Jennifer Lopez sminkje kifejezetten ízléses, nőies és természetes hatású, a háttérben dolgozó szakemberek csodás összhangot teremtenek. Az énekesnő túl az ötvenen is gyönyörű bőrrel rendelkezik, ami cseppet sem igényel több réteg alapozást.

A haj, ami még a Super Bowl táncos show-elemeit is kibírta

J.Lo haja mindig dús és alkalomhoz illő. Ezt a tényt nehéz lenne megcáfolni. Amikor póthajat helyez fel aranykezű fodrásza, az is olyannyira természetesnek hat, hogy senki nem tud belekötni az énekesnő frizurájába. A hanyag eleganciát tükröző laza hullámoktól az erőteljes loknikon át egészen a kontyig minden jól áll az 52 éves énekesnőnek.

Fodrásza, Chris Appleton sem kevésbé ismert, mint a Jennifer Lopez mögött álló jól megszokott stylistpáros vagy sminkesek. Ő felel Kim Kardashian és Dua Lipa elképesztő megjelenéséért is. A Hollywoodban imádott mesterfodrász tudja, mitől döglik a légy, olyan külsőt varázsol a sztároknak, amit minden rajongó szorgosan igyekszik leutánozni.

Ráadásul munkája olyan téren is kifogástalan, hogy a legnagyobb táncos-zenés műsorok során is kifejezetten tartós az eredmény. Azóta sem értjük, hogy J.Lo Super Bowl-os műsorát hogy vészelték át azok a fantasztikus loknik. A sztárfodrász igencsak jól ismeri már Jennifer Lopez hajszerkezetét, ráadásul órákig szokott kísérletezni a megfelelő technikán, amivel ki tudja alakítani azt a frizurát, ami nemcsak a táncmozdulatokat, de az izzadtságot, a szélgépeket és a párás levegőt is túléli.

Jennifer Lopeznek a rövidebb frizurák is fantasztikusan állnak, kifejezetten kiemelik arcvonásait. Chris Appleton szakértelmével mindig eltalálja a megfelelő fazont.

Az énekesnő-színésznő minden bizonnyal jó döntést hoz, amikor ugyanazt a gárdát viszi magával a világ különböző pontjaira, hiszen megjelenése minden alkalommal tökéletes. A sminkesek, a fodrász és a stylistok is egy húron pendülnek, a sok közös munkának köszönhetően a végeredmény minden alkalommal egy nőies, kifinomult, mindeközben mégis szexi összhangot sugároz.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images for Global Citizen VAX LIVE/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés