A csinos ingruha a tavaszi divat egyik legfelkapottabb alapdarabja, és nem véletlenül. Bármilyen stílusban, hihetetlenül változatosan viselhető, mindig sikkesé teszi a megjelenést.

hirdetés

Az ingruha a tavaszi divat jolly jokere

A változékony időjárásnak köszönhetően a tavaszi divat igencsak sokrétű, ám van egy olyan ruhadarab, amit gyakorlatilag bármikor, bármilyen stílusban bátran be lehet vetni. A csinos kis ingruha már önmagában sikkessé és nőiessé teszi a megjelenést, de blézerrel vagy kabáttal is szuperül mutat. Ha elegánsabb összképre vágysz, kombináld magas sarkú cipővel vagy egyszerű szandállal, a lezserebb, kényelmesebb eredményhez pedig csak egy menő edzőcipőre lesz szükséged.

Ugyanazt a ruhát számtalan módon variálhatod, miközben a különböző fazonokkal is zseniálisan lehet trükközni. Manapság elképesztően trendinek számítanak az oversize, túlméretezett szabásvonalú ingruhák, de természetesen a klasszikus karcsúsított, derékban megkötős verzióktól sem kell elbúcsúzni.

Stílusos, sikkes összeállításokat mutatunk, amelyeknek az ingruha a főszereplője. Több stílusban és fazonban is találsz ötleteket, ezekből a szettekből bőven meríthetsz inspirációt!

 

Ha ott lapul egy gyönyörű ingruha a szekrényben, gyakorlatilag már nyert ügyed van. Ezzel a tavaszi alapdarabbal abszolút kiküszöbölheted a reggeli tanácstalanságot, ugyanis ha épp nem tudod miben indulj el otthonról, garantáltan kihúz a csávából. Egyetlen ruha, mégis az egész szett letudható vele, csupán a kiegészítőket kell kiválogatnod, s voilà, már kész is a stílusos, sikkes hétköznapi outfit.

Könnyedén az alkati adottságokhoz lehet igazítani a fazont, ugyanis az ingruha jóformán bármilyen kiegészítést, változtatást elbír. Egy övvel pillanatok alatt karcsúsítottá varázsolható a szabása, ilyenkor a derékvonal kerül fókuszba. A hosszú, maxifazonú ingruhák gyönyörűen nyújtják az alakot magas sarkú cipővel kombinálva, de a finom, lágy esésű és légies verziókat bátran viselheted egy szimpla edzőcipővel is.

A legtöbb változat játszva idomul a személyes stílushoz, gyakorlatilag a mellé társított darabok döntik el, hogy milyen összhatást és hangulatot teremt az ingruha. A különböző stíluselemek összeboronálásával még izgalmasabbá és ízlésesebbé tehető az eredmény, nem kell félni a sportos és elegáns holmik párosításától.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés