Bár az év elején még nem érzékelhető különösebb változás, ahogy lépegetünk előre a 2023-as évben, úgy gyűrűznek be és veszik át az uralmat az újabb és újabb trendek.

hirdetés

Gyakran mondogatjuk, hogy a divatban nincs új a nap alatt, ám azért minden évben akadnak olyan meghatározó irányzatok, melyek felfrissítik a korábbi felhozatalt. A 2023-as trendek még mindig a retró stílusokból inspirálódnak, viszont az ismerős fazonok más-más öltözködési variációkban, újragondolt formában kerülnek be a kínálatba.

Ilyen újdonságokkal kecsegtetnek a 2023-as trendek: 7 irányzat, ami változást hoz

Igaz, tavasszal várható jelentősebb irányváltás a divatban, és a korábbi trendek közül sok kedvenc megmarad, azért a téli időszakra is tartogat meglepetéseket az új év. A divattervezők főként a vagány és a nőies stílusokat frissítették fel újabb esszenciákkal, mindez jól érzékelhető a 2023-as előzetes és tavaszi kollekciókban.

 

Továbbra sem kell búcsúznunk a maszkulin sikktől, a tweedanyagú ruháktól, szoknyáktól, blézerektől, valamint a farmercuccok merész halmozásától, illetve megmarad az A vonalú és bő szárú nadrágok uralma, ahogy az áttetsző blúzok és kombinéhatású dresszek sem merülnek feledésbe.

A képgalériában felsorolt 2023-as trendek azonban némi változást hoznak, ezáltal felpezsdítik a nőies és vagány stílusokat.

Kiemelt kép, galéria nyitóképe: Peter White/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés