A divatbemutatók, pláne a nagy divathetek már jó előre átfogó képet adnak arról, hogy milyen trendekre számíthatunk a következő szezonban. Bár a lényeg a kifutón zajlik, a vendégek szettjeit éppúgy érdemes szemügyre venni, hiszen a legtöbben már az újonnan befutó irányzatok szerint öltöznek fel. Street style képeken a tavaszi divat!

hirdetés

A tavaszi kollekciókat bemutató párizsi divathét már rég lefutott, de érdemes visszakanyarodni picit a színes forgatagához. Nem csak a kifutón jelentek meg ugyanis a 2023-as trendek, az esemény résztvevői szintén remek inspirációkat vonultattak fel előremutató öltözékeikkel.

Sokan már a tavaszi divat legerősebb irányvonalai közül szemezgettek, amikor összeállították a szerelésüket, és az általuk megvillantott fazonok, anyagok, színek, stíluselemek szép lassan beszivárognak az üzletekbe. A madárfüttyös kikeletre ugyan még várni kell, de a szemfülesek már most lecsaphatnak egy-egy trendi darabra, ami nagy szerepet kap majd az új szezonban.

Street style előrejelzés: képeken a tavaszi divat

Tavaly októberben őrült forgatag volt Párizs utcáin, a divathét rengeteg hírességet, divatszakembert és fotóst vonzott. Bár a főszerepet a különféle márkák 2023-as tavaszi-nyári kollekciói kapták, a vendégsereg látványos szerelései éppúgy felkeltették a figyelmet.

 

Többen már a frissen begyűrűző trendeket vetítették előre megjelenésükkel, így érdemes egy-egy pillantást vetni a részletekre. Street style fotókon a tavaszi divat!

Kiemelt képek: Daniel Zuchnik/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés