Ha felbukkan egy-egy divatbemutatón, fotósok hada veszi körbe, belépője van az exkluzív partikra is, és szinte sohasem mutatkozik kétszer ugyanabban a ruhában. Caroline Daur még csak 25 éves, de már a legbefolyásosabb influenszerek között tartják számon.

hirdetés

A fiatal Instagram-modell high fashion blogjának köszönheti ismertségét, amit hat évvel ezelőtt indított útjára. Azóta 2,4 milliós követőtáborra tett szert az Instán, és olyan neves márkákat népszerűsít, mint a Dior, a Valentino, a Fendi, a Cartier, a Dolce & Gabbana, vagy a MAC Cosmetics.

Három évvel ezelőtt őt választották az év idoljának az About You Awardson, manapság pedig egy lapon emlegetik a legmenőbb stílusikonokkal.

Caroline Daur ezért olyan felkapott divatinfluenszer

A bájos inluenszer általában olyan fogadtatásban részesül a divatbemutatókon, mint a híres divatszakemberek. Street style fotósok követik lépten-nyomon, hogy képet készíthessenek aznapi öltözékéről, és gyakran az újságírók is kikérik véleményét egy-egy kollekcióról.

Stílusában bravúrosan keveredik a modern nőiesség egy csipetnyi vagánysággal, az ütős összképhez pedig a szoborszerűen kidolgozott, kockás hasa is hozzátesz egy picit. Nézd meg, milyen trendi cuccokkal vívja ki magának a figyelmet!

 

Kiemelt képek: Stephane Cardinale/Corbis, Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés