Sabina Jakubowicz stílusa meglehetősen széles skálán mozog, a nőies eleganciától a merész megjelenésig viszonylag sok minden belefér az izgalmas repertoárjába.

hirdetés

A lengyel származású modell, Sabina Jakubowicz már felnőtt nőként, húszévesen csöppent bele a divat világába, a hazájában fedezték fel, és eleinte csak divatkatalógusokban szerepelt, ám ma már nemzetközi fotómodellként és manökenként dolgozik. Divatikonként is igencsak népszerű, amit játékos, eklektikus stílusának, valamint tudatosan felépített Instagram-imázsának köszönhet.

Pályája kezdetén még csupán azért vállalt fotózásokat, hogy finanszírozni tudja közgazdász tanulmányait, később azonban meglátta a kreatív lehetőségeket a divatban, így európai utazgatásai után az Amerikai Egyesült Államokba költözött, és leszerződött az Elite modellügynökséghez.

Sabina Jakubowicz ezerarcú stílusa: kreatívan variálja a világhírű márkák darabjait

A gyönyörű modell 2016-ban kezdte felépíteni jelenlétét a közösségi médiában, és hamar rájött, ez a vonal megfelelő számára, hogy kifejezze kreativitását és a divat iránti szenvedélyét. Ma már 210 ezer követővel rendelkezik, és a nagy divatházak is elismerik munkásságát.

Úgy véli, ebben a szakmában különösen fontos, hogy egyéni stílussal és kisugárzással rendelkezzen az ember, amiről a magazinokban és a közösségi platformokon egyaránt felismerik. Kereskedelmi modellként csak egy arc volt a sok közül, ám a párizsi L’Officiel magazinban való szereplése után megnyílt számára az út a nagyobb fotózások felé, sikerét pedig az is mutatja, hogy a legnagyobb divatházak díszvendégeként szerepel a divatbemutatótokon és a különféle társasági összejöveteleken.

 

Lépteit fotósok hada követi nyomon, ha megjelenik egy-egy rendezvényen, ízlését és stílusát pedig iránymutatónak tartják a divatberkekben. Sabina Jakubowicz olyan divatházakkal dolgozik együtt, mint a Dior, az Alexander McQueen, a Valentino, és még tovább lehetne sorolni a nagy neveket.

A divatra úgy tekint, mint a kifejezés egyfajta eszköztárára, amellyel hangulatokat, érzéseket közölhet, de a benne rejlő kreativitást is megcsillanthatja általa.

Éppen ezért nincsenek meghatározó stílusjegyei, olykor elképesztően vagány és bevállalós, máskor pedig kifinomultan nőies a megjelenése.

A lengyel modell legutóbb a párizsi divathéten vett részt, melynek minden napján csodás szettekkel örvendeztette meg a közönséget. A Giambattista Valli show-jára tetőtől talpig Dior kreációkban érkezett.

A tavaszi-nyári kollekciók bemutatásakor kiemelt figyelmet kapott Sabina Jakubowicz, aki meghívott vendégként a közönség soraiban foglalt helyet, és csodás összeállításokat vonultatott fel az esemény minden napján.

 

Kiemelt képek: Christian Vierig/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés