Az oversize ingek régóta jelen vannak a divatban, de idén tavasszal statisztából főszereplővé avanzsálnak. Igazi stílusfrissítő elemként működhetnek a hűvösebb és enyhébb napokon egyaránt, hiszen ezúttal a lezser és nőies szettekből sem hiányozhatnak! Nézzük, milyen darabokra lehet bukkanni az online kínálatban, 10 ezer forint alatt!

hirdetés

Nem szűkített, nincs túlbonyolítva a fazonja, de vagánysága ellenére irtó nőies tud lenni – a nosztalgikustól az elegánsig, most minden trend rákattant a túlméretezett ingre, ami már nem csak a testhezálló pantallókkal és a szűk farmerekkel kompatibilis.

Könnyű felfrissíteni vele a tavaszi ruhatárat, hiszen egy kis csavarral a pulóvereket, a kötött nagypapamellényeket, a retró kardigánokat, a bővülő szárú nadrágokat, sőt, a szoknyákat, blézereket is új megvilágításba helyezheti az öltözékben.

Divatos oversize ingek az online tavaszi kollekciókból: 3995 forinttól 9295 forintig

Eljött az oversize ingek ideje, hiszen most nagyon engedékeny velük a divat. Azt már tudjuk, hogy jól mutatnak farmerral, bőrhatású nadrággal, és leggings típusú alsókkal, de tavasszal a ceruza- és miniszoknyákkal, a cargo nadrágokkal, és a zakós kosztümökkel éppúgy összeszűrhetik a levet.

 

A túlméretezett szabás számos lehetőséget tartogat: viselheted teljesen vagy félig betűrve, deréknál összekötve, átlapolt verzióban topra felvéve, fűző alatt nyakig begombolva, esetleg fűző felett, hanyagul széttárva, feltűrt ujjal, mellénnyel kombinálva.

A fehér és krémszínek mellett a csíkos, kockás, pasztellszínű és állatmintás kreációk a legnépszerűbbek, melyek a maguk egyszerűségében is feldobják a szetteket. A férfias T-vonalú, lezser fazon miatt boyfriend ingeknek is nevezik őket, melyekhez jól passzolnak a maszkulin stílusú kiegészítők, mint amilyen a newsboy sapka és a derby cipő.

Akár mintás, akár letisztult megoldás mellett döntesz, biztos, hogy egy rendkívül sokoldalú ruhaneműre teszel szert, amit még a melegebb nyári szezonban is bőven kihasználhatsz.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés