A sportcipők kínálatában sem finomkodik az idei őszi divat, elképesztően izgalmas a repertoár. Lezser, letisztult, elegáns és menő darabok éppúgy megtalálhatók az üzletekben. Árakkal mutatjuk a trendi, stílusos darabokat.

hirdetés

Őszi sportcipők árakkal, lelőhelyekkel

Sportcipőt általában nem csak egyetlen szezonra vesz az ember, így aztán nem árt végiggondolni, hogy milyen ruhák pihennek a szekrényben, amelyekhez a kiszemelt darabot társítani lehet majd. Természetesen vannak tipikusan őszi fazonok és árnyalatok, ám nem feltétlenül kell ragaszkodni az időjárás diktálta lehetőségekhez.

Idén ősszel kifejezetten kegyes az idő, ez idáig nem kellett sok esővel és sárral számolni, így aztán a világosabb, manapság elképesztően trendi fehér edzőcipők is simán beleférnek az utcai viseletbe. Természetesen a szürke, a zöld és a fekete tarol, ahogy a bézses, rózsaszínes és bordós tónusokról sem kell lemondani az őszi időszakban. A csillogás a divat minden terén eluralkodik, éppen ezért a cipőkínálatában is érzékelhető a metálfényű trend. A menő, ütős darabok elképesztően fel tudják turbózni a szimpla őszi szetteket.

A galériában összegyűjtöttünk néhány csinos, stílusos darabot az aktuális kínálatból. Árakkal és lelőhelyekkel mutatjuk a kedvenceinket.

 

A cipőválasztáskor célszerű figyelembe venni az időjárási viszonyokat. Bár a szövet- és velúrdaraboknak is ott a helye a gardróbszekrényben, ezeket a változatokat azonban leginkább száraz, napsütéses napokon érdemes viselni.

A műbőr, valamint bőrcipők már sokkal ellenállóbbak az esővel és a sárral szemben, ráadásul egészen más hangulatot kölcsönöznek a szettnek, mint a könnyedebb, vékonyabb szövetfazonok. A legjobb, ha mindkét változatból beszerzed a kedvencedet, így még izgalmasabbá teheted a megjelenésedet. A valódi bőr ellenálló képessége azonban a kezelésétől is függ, nem árt tisztában lenni vele, hogy jobban átereszti a vizet, mint a műbőr.

Nem kell tartani a fehér, a szürke, a bézs és a rózsaszín cipőktől sem, ezek egyáltalán nem tiltólistásak. Természetesen a sár és a kosz sokkal hamarabb nyomot hagy rajtuk, ám a megfelelő technikával könnyedén megszabadulhatsz a fránya foltoktól.

A fazonok tekintetében idén ősszel rendkívül széles a választék, a sportcipők ráadásul már rég túlnőttek a határaikon. A letisztult, csinos sneakereket bátran kombinálhatod elegáns ruhadarabokkal, akár még szoknyákkal is.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés