A blézer tavasszal igazi jolly joker, mert a melegebb időben akár vékony kabátként is funkcionálhat. A nőies zakók népszerűsége töretlen, hiszen az elegáns, nadrágos szettek egyik alapjává vált. Idén pedig egészruhákkal és szoknyákkal egyaránt variálhatod, sőt, a kiegészítőkkel sem kell spórolnod!

hirdetés

A nőies zakók minden szezonban felbukkannak, és az elmúlt években bebizonyították, hogy még mindig képesek a megújulásra. Számos fazonvariációban jelen vannak az aktuális trendek között, így mindenki könnyedén megtalálhatja az alkatához és a stílusához leginkább passzoló kreációt.

A blézer idén tavasszal egyik szerelésből sem hiányozhat

A stílusmixelő trendeknek köszönhetően az elegáns blézerek már bekerültek a lazább szerelésekbe, akár edzőcipővel vagy vagány bokacsizmával is variálhatod a felöltőket. A tavaszi divat tovább bővíti a palettát, mivel felmelegít pár elfeledett mikrotrendet.

A tíz évvel ezelőtti divatnak megfelelően, a blézereket házasíthatod szoknyával, rövidnadrággal vagy elegáns ruhával. Az oversize darabok még mindig divatosnak számítanak, így ezek is bekerülhetnek az összeállításokba. Ismét hódít a color block, ezért a színekkel sem érdemes fukarkodni. A feltűnőbb árnyalatok kombinálása elképesztően vidámmá és vibrálóvá teszi az összhatást.

 

A kiegészítőkkel tovább színesítheted a megjelenésed: idén nagyon divatosak az övek, ezekkel optikailag szépen kihangsúlyozhatod a derekat. A hetvenes évekre jellemző széles fazonok mellett megjelentek a láncos övek, amelyek nőies finomsággal egészítenek ki minden összeállítást.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés