Csinos, sikkes és nőies alaknyújtó szoknyák az aktuális kínálatból. Csodásan formálják a sziluettet, miközben abszolút maximalizálják a vonzerőt.

hirdetés

Noha sokan télen sem száműzik a szekrény mélyére a csinos kis szoknyákat, a tavasz elérkeztével egyre többen építik bele mindennapi szettjeikbe a lenge, könnyed darabokat. A megfelelő fazon nem csupán a nőiességet hangsúlyozza, az alakot is csodásan formálja, kiemeli az előnyös vonásokat. Szerencsére az idei divat nagyon bőkezű, ha szoknyákról van szó, számtalan különböző szabás és hossz található az aktuális repertoárban, így mindenki megtalálhatja az ízléséhez és alkatához leginkább passzoló verziót.

Alaknyújtó szoknyák a tavaszi szezon kínálatából

A galériában összegyűjtöttük a jelenlegi kínálat legsikkesebb darabjait, amelyek teltebb alakon szintén remekül mutatnak. Szépen nyújtják a lábakat, optikailag karcsúbbnak láttatják a sziluettet, arról nem is beszélve, hogy roppant csinosak és növelik az önbizalmat. Elegáns és hétköznapi szettekben egyaránt megállják a helyüket, nem csupán nőiesek, hanem roppant praktikusak!

 

Sokan kifejezetten ódzkodnak a szoknyaviseléstől, hiszen a rövidebb fazonok, de sokszor még a felsliccelt maxi darabok is fókuszba helyezik a lábakat. Nem feltétlenül kell megijedni a sokat mutató daraboktól, ugyanis a megfelelő kombinációban elképesztően nőiessé és csinossá formálják az alakot. Azt persze nem árt előre átgondolni, hogy melyik fazon talál be igazán, hiszen a különböző alkati adottságokhoz más és más szabásvonalak passzolnak.

Ahhoz, hogy egy szoknya nyújtsa az alakot, célszerű olyan verziót választani, amelynek emelt derékvonala van. Ez esetben a lábak hosszabbnak tűnnek majd. Homokóraalkat esetén teljesen mindegy, hogy teltebb vagy karcsúbb alakról van szó, minden esetben a deréktájék hangsúlyozása a cél. Ezt egy vastagabb passzé már önmagában megteszi, de egy csinos övvel még inkább fokozható a csinos, nőies összhatás.

A midiszoknyák kifejezetten előnyösek vastagabb combok esetén, ugyanis sejtelmesen elrejtik a lábakat, miközben a karcsú felsőtestet hangsúlyozzák. Azonban, ha valaki a vádlijával elégedetlen, semmiképp ne válasszon lábszárközépig érő fazont, ugyanis a hangsúly abszolút oda kerül, ahol a szoknya hossza véget ér. Ebben az esetben célszerű a mini vagy inkább a maxi darabok között válogatni.

Az A vonalban szélesedő fazonok mindenkinek jól állnak, csodásan formálják az alakot, homokóraalkatot kreálnak. Manapság hihetetlenül népszerű ez a szabás, így az üzletekben nem nehéz rátalálni a megfelelő darabra, amely tökéletesen belepasszol a már meglévő ruhatárba. A tavaszi szezon kínálata rendkívül változatos, a legtöbb szoknya elegáns és sportos, lezser összeállításokban éppúgy megállja a helyét. Ennek köszönhetően bármilyen stílusról legyen szó, az alaknyújtó fazonok között garantáltan ott lapul az új kedvenc darabod!

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés