Egy nőies szandál a mindennapokban és elegáns eseményeken is bevethető, abszolút ott a helye az alapruhatárban. Nem feltétlenül kell magas sarok ahhoz, hogy igazán sikkessé tegye a megjelenést. Stílusos darabokat mutatunk árakkal, lelőhelyekkel.

hirdetés

Nőies szandál a hétköznapokra, elegáns alkalmakra

A legtöbben igyekeznek úgy összeállítani a ruhatárat, hogy a legtöbb darab könnyedén kombinálható legyen egymással. Emellett természetesen az is szempont, hogy egy-egy cipellő vagy szandál ne csak egy-egy alkalommal férjen bele az outfitbe. Az elegáns darabok éppen ezért hatalmas fejtörést tudnak okozni, ugyanis a legtöbb verzió csupán a fontosabb események során kerül elő a szekrény mélyéről.

A 2023-as szandáldivat azonban olyan nőies, csinos darabokat hozott a repertoárba, amelyek az egyszerű hétköznapokon és akár egy esküvő alkalmával éppúgy megállják a helyüket. A letisztult, finom szandálok szuperül mutatnak egy csinos nyári ruhával, de az elegánsabb kreációk mellett éppúgy tudnak érvényesülni.

A galériában összegyűjtöttük az üzletek kínálatából a legsikkesebb darabokat, amelyeket tényleg alaposan ki lehet használni a nyár folyamán.

 

Az idei évet egyértelműen a tömbsarkak hódították meg, a kockasarkú szandálok határozottan vezetik a népszerűségi listákat. A lábbeli magasabb és alacsonyabb egyaránt lehet, mindenképpen sikkessé teszi a megjelenést. A színes, élénkebb változatok legalább annyira divatosak 2023-ban, mint a nude, púderszínű verziók. Az árnyalat kiválasztásakor mindenképpen célszerű figyelembe venni a már meglévő ruhadarabokat, s azokhoz igazítani a csinos, nőies szandált.

A legtöbb darab remekül mutat miniszoknyával, hosszabb fazonú szoknyákkal és öltönynadrággal vagy farmerral, a magas sarkú szandálok gyakorlatilag minden összeállítást nőiesebbé, kifinomultabbá varázsolnak. A legnépszerűbb egyértelműen a bokapántos verzió, az elmúlt időszakban ezért a csinos fazonért rajonganak a nők.

Arra azért nem árt vigyázni, hogy a bokapántos cipők könnyedén elvághatják az alakot, ezáltal összenyomhatják a sziluettet. Ha a szoknya épp a pántig ér, abszolút előnyös lesz az összkép, ám egy rövidebb vagy midi fazon esetén már érdemes ejtett pántos darabot viselni, hogy a szett inkább nyújtsa a lábakat, semmint rövidítse azokat. Természetesen a magas sarok némileg kompenzálja az alaktömörítő hatást.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés