Ezek a nőies, nyári fazonok telt alakon éppúgy előnyösen mutatnak, emellett pedig roppant divatosak.

hirdetés

A nőiesség nem a testalkattól vagy a méretektől függ, ahogy a divatos, sikkes öltözködés sem azon múlik, hogy ki hány kiló. Egyre több a molett divatblogger, aki rámutat arra, hogy a trendek által diktált nyári fazonok között is meg lehet találni azokat az előnyös darabokat, amelyek csodásan állnak telt alakon.

Divatos, nőies nyári fazonok telt alakon: ezek a darabok nagy kedvencek

Manapság már nem beszélhetünk behatárolt molett divatról, ami élesen elkülönülne a felkapott trendektől. Sokkal szabadabb lett a divat az elmúlt pár évben, így az sincs kőbe vésve, hogy zártak vagy nyitottak, illetve hosszúak vagy rövidek legyenek-e a nyárra ajánlott plus size holmik. Bár nem árt, ha előnyösen mutatnak a kiválasztott nyári fazonok, a népszerű egybeszabott ruhák, sortok, A vonalú vagy bő szárú nadrágok telt alakon éppúgy csodásan festenek.

Britney Vest imádja a hosszú, szellős nyári ruhákat

A csinos divatblogger gyakran visel olyan midi- és maxiruhákat, amelyek felsőtest legkarcsúbb területét, a derékcsúcsot hangsúlyozzák. Ezek az empire-szabású darabok kánikulában is roppant kényelmesek, nem mellesleg nőiesek és stílusosak.

Britney bátran visel élénk színeket és mintákat, de letisztult szettek esetén is jól válogatja össze az előnyös fazonokat.

A Soa Toi néven futó bájos vlogger a színes, kreatív, de kényelmes megjelenés híve

A testpozitív hozzáállást népszerűsítő vlogger Soa Toi néven vált ismertté a közösségi médiában. Nem titkolja, hogy 100 kilogramm a testsúlya, de abszolút nem ez a legszembetűnőbb vele kapcsolatban: nőies kisugárzásával és sikkes megjelenésével elbűvöli az embert.

Az alkalmi és a hétköznapi nyári fazonok közül is jó érzékkel válogat, ruhatárában pedig mindig megtalálhatóak a vidám színek és a mozgalmas mintázatok, melyek telt alakon éppúgy jól mutatnak, ha előnyös szabásokkal találkoznak.

A sikkes, bájos hölgyemény nem takargatja alakját, arra azonban mindig ügyel, hogy finoman hangsúlyozza nőies vonalait.

Beth George Clark észbontóan nőies, de a kényelmes holmik híve

Beth nem pluszos méretű, hanem átlagosan telt, mid-size alkatú divatblogger, aki olyan ruhákat szeret viselni, amelyek jótékonyan elveszik a hangsúlyt a pocakjáról.

Gyakran megmutatja, hogy középméretű alakon ugyanolyan nőiesen mutatnak a vékonyabb modellek által viselt trendi ruhadarabok.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés