A gyönyörű blogger hatvan felett is a nőies megjelenés nagymestere. Imádja a sikkes, trendi darabokat, nem riad meg a színektől és a feltűnő mintáktól sem.

hirdetés

Nőies megjelenés 60 év felett

A divat szenvedély, az önkifejezés egyik remek eszköze, s tulajdonképpen soha nem késő kísérletezni a különleges, nőies összeállításokkal. A stílus egyáltalán nem korfüggő, a legtöbb trendi fazon kortól függetlenül beültethető a mindennapi öltözékekbe.

A körítéssel, a kombinációkkal lehet fantasztikusan trükközni, tulajdonképpen a színek, a szabások és a kiegészítők adják az összeállítások sava-borsát. A nőies stílusó blogger hatvan felett sem mond le a különleges darabokról, melyek a sikkes megjelenés sava-borsát adják, és nem fél kipróbálni a merészebb árnyalatokat, feltűnőbb mintákat sem.

Alapvetően egyszerű kulcsdarabokat variál a szettjeiben, mégis lenyűgözően egyedi, lehengerlő a stílusa. Apró részletekkel éri el, hogy egyik hétköznapi összeállítás sem válik unalmassá, bátran boronálja össze a színes kiegészítőket, vagy épp egy leheletnyivel több sminket tesz fel az aktuális összeállításához.

Imádja a különleges táskákat, az ékszereket, de gyakran a ruhájához illő, mintás selyemkendővel teszi extrábbá az összhatást. Ennek ellenére nem bonyolítja túl a dolgokat, kisugárzása soha nem túlzó vagy mesterkélt. Nem akar fiatalabbnak tűnni a koránál, csupán előszeretettel hangsúlyozza vidám személyiségét és fantasztikus ízlését.

Bátran kombinál különleges színeket, a sárga és kék igencsak gyakran tűnik fel az összeállításaiban. A mintákkal sem finomkodik, legyen szó pöttyös vagy kockás holmikról, a hatvan feletti blogger hatalmas önbizalommal veti be a vidám, vibárló darabokat.

Az egyik kedvenc nyári kiegészítője a szalmatáska, amitől minden hétköznapi szett tengerparti hangulatban tetszeleg. Az elegánsabb ruhák mellett is szuperül mutatnak, manapság már nem csak strandtáskaként állják meg a helyüket, az utcai divat éppúgy felkapta őket.

A blogger mindennap kisminkeli magát, de ügyel arra, hogy ne essen át a ló másik oldalára. Mindig csak egy leheletnyi színt visz fel az arcára, ezáltal frissebbnek, élénkebbnek hat a megjelenése. Leginkább a natúr vonalon mozog a sminktermékek mezején, így a színes ruhák mellett cseppet sem tűnik túlzónak a gyönyörű makeup.

Kiemelt kép: stylecycon/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés