A megfelelő ruhafazonokkal sokkal nőiesebbé tehető a megjelenés. Ezt nagyon jól tudják a plus size bloggerek, akik profin szemezgetnek a divat nyújtotta lehetőségekből. Az üzletek változatos felhozatalának köszönhetően igazán sikkes nyári stílus alakítható ki. Az alakformáló fazonok gömbölydeden telt idomok esetén nem maradhatnak ki a repertoárból!

hirdetés

A nyári öltözködés sok nőnek feladja a leckét, hiszen a tikkasztó melegben nehéz megkomponálni a tökéletes összeállítást. A túl sokat mutató fazonokban sokan kellemetlenül érzik magukat, és ez a probléma nemcsak plusz kilók esetén merülhet fel. A hölgyek egy része elégedetlen a lábaival, míg mások számára a szélesebb csípő, az apró pocak, vagy a vastag comb a legzavaróbb testtájék.

A divat szép számmal felsorakoztatott olyan fazonokat is az idei szezonban, melyek kifejezetten az „ápol és eltakar” kategórián belül mozognak. Sok olyan kreáció akad még az üzletekben, amelyek elvonják a figyelmet a problémás területekről, alaknyújtó, karcsúsító hatással rendelkeznek. Más, úgyszintén előnyös kialakítású darabbal összeboronálva pedig még több centi faragható le a derékból vagy csípőből optikailag.

A plus size, vagyis pluszos méretű ruhadarabok nem sokban térnek el a trendi slágerszabásoktól, de többségükre igaz, hogy gömbölyded idomokon mutatnak a legszebben. Emellett kihangsúlyozzák, felerősítik a nőiességet, és az önbizalmat is alaposan megdobják. A jól szabott öltözékek összeállítását a csinos plus size bloggerek segíthetik nagy adag inspirációlökettel, hiszen profin válogatják össze az előnyös ruhafazonokat, miközben szem előtt tartják a stílusos megjelenést.

Sikkes nyári divat, a plus size bloggerek ajánlásával

Néha csak egy kis ihletszikra hiányzik a harmonikusan összeállított, előnyös szetthez! Ám nem csak a magazinokból lehet jó ötleteket, tippeket ellesni, érdemes olykor kiszemelni egy stílusos bloggert, aki nagyjából hasonló alkattal rendelkezik, és tudja, mi áll jól neki. Az alábbi nők trükkjeiket könnyű ellesni, legtöbbjük egyszerű alapdarabokból komponálja meg a szereléseit, így a nyár maradék részében még bátran inspirálódhatsz a plus size bloggerek sikkes szereléseiből!

A nyári ruhatár egyik megkerülhetetlen eleme a csinos egészruha. A megfelelő fazonnal optikailag könnyedén elcsalható pár centi a derékszélességből. Nem kell túl hosszúnak lennie, és a szabással, fodrokkal úgyszintén lehet trükközni. A V-kivágású fazonok a melleket is szépen formálják, a puffos ujjak pedig szélesebb csípő esetén jöhetnek szóba, hiszen egyensúlyba hozzák az eltolódott arányokat.

A mell alatt szabott ruhák is jolly jokernek számítanak, az efféle fazonokhoz akár hosszú szoknya is társulhat.

Idén a szoknyadivat igazán változatos: újra sikkesnek számítanak a hatvanas-hetvenes évek slágerfazonjai, ám az utóbbi években felkapott kreációktól sem kell elbúcsúznunk. A hosszabb variációk nem maradhatnak ki a repertoárból, a pliszírozással feldobott kreációk nyújtják, slankítják az alkatot optikailag. Egy kis fodorral és ízléses hasítékkal úgyszintén előnyösen hangsúlyozhatod és formálhatod az idomokat.

Idén a bermuda számít a legsikkesebb nadrágfazonnak. Ez a hosszított kreáció takarja a combokat, mégis lenge, így a melegben sem okoz problémát. Könnyedén kombinálható, jól mutat nőies felsőrészekkel, vagy sportosabb darabokkal. A legtöbb nadrág magasabb derékkal rendelkezik, így szépen formálja a csípőt, elrejti az apróbb pocakot. Kombinálhatod fodros, puffos ujjú felsőrészekkel, ingekkel vagy egyszerű pólóval, a siker mindenképp garantált!

A farmerszoknya bármilyen formában bekerülhet a ruhatárba, sokféle fazonnal találkozhatsz a leárazásokon is, így könnyű ráakadni az ideális ruhadarabra. Sokoldalúságának köszönhetően pulóverrel, vékonyabb kabáttal variálva ősszel úgyszintén megállja a helyét. Az A-vonalú kreációkat keresd, ezeknél jobban érvényesül az alakformáló hatás.

 

Kiemelt kép: noteblair, sassyredlipstick, stylemecurvy / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés