A telt alakú blogger jó érzékkel válogat a melegben is kényelmes, nőies ruhafazonok közül, ezek a nyári szettek szépen formálják az alakot és hihetetlenül stílusosak. Divattippjei kincset érnek.

hirdetés

A telt alakú blogger a kényelmes, de nőies nyári szettek híve

Nem feltétlenül kellenek kivágott, sokat mutató szettek ahhoz, hogy nőiessé és vonzóvá váljon a megjelenés. Amikor beüt a kánikula, nem nehéz átesni a ló túloldalára, a stílusos blogger azonban megtalálta az arany középutat a kényelmesen lenge és a nőies szabások között, többnyire hosszabb fazonú ruhákat visel, melyek hőségben is praktikusak. Az általa választott darabok szépen formálják az alakot, fókuszba helyezik a nőies vonalakat, miközben optikailag nyújtják a sziluettet.

Sonja rajong a divatért, imádja a sikkes, trendi holmikat, a merészebb színektől, a különlegesebb anyagoktól és látványos mintáktól sem ijed meg. A melegebb napokon rendszerint könnyedebb ruhákra esik a választása, amelyek érzékelhetően fokozzák a vonzerőt, trükkösen sejtetik a nőies idomokat, ugyanakkor nem hívják fel a figyelmet a has és a csípő területére.

Imádja a maxiruhákat, egyszerű trükkel éri el, hogy a zsákfazon és a hosszabb szabás ne tömörítse össze alakját. Általában a mell alatti, legkarcsúbb területre helyezi a hangsúlyt, egy öv segítségével gyakorlatilag bármilyen ruhát nőiesebbé tud varázsolni.

Sonja igyekszik bebizonyítani, hogy a stílusos öltözködés cseppet sem az alkati adottságokon múlik. A nőies kisugárzás leginkább belülről fakad, az ízlés és a jó fazonválasztás párosításával abszolút elérhető a lehengerlő összkép.

A blogger számtalan olyan nyári ruhafazont mutat meg, amelyek szuperül mutatnak telt alak esetén. Nem csupán a mell alatti terület hangsúlyozásában látja a lehetőséget, az ejtett vállú, felül fodros vagy éppen díszített darabokat éppúgy előnyben részesíti. Ebben az esetben szélesebbnek tűnnek a vállak, fókuszba kerül a mellvonal, így a derék optikailag karcsúbbnak tűnik.

Az A vonalú, lágy esésű ruhákat kedveli, amelyek szélesebb csípő esetén tökéletesen igazodnak a nőies alakhoz. A légies, könnyed anyagoknak köszönhetően hihetetlenül sikkes és nyárias hatást eredményez a hétköznapi szett. Általában erős kontraszttal igyekszik nyújtani a lábait, rendszerint magasabbra helyezi a derék-, illetve csípővonalat. Ennek köszönhetően optikailag centiket dob rá a magasságára.

Emellett gyakran veti be a monokróm szettek erejét, amelyek nem törik meg a testvonal folytonosságát. Ilyenkor nincsenek színbéli különbségek, amelyek erős kontrasztot teremtenének, ennek köszönhetően karcsúbbnak láttatják a sziluettet. A mintás holmiktól sem riad meg, ám arra nagyon figyel, hogy a motívumok ne vízszintesen, hanem inkább függőlegesen fussanak végig a ruha anyagán.

Nagyon figyel a részletekre, hétköznapi szettjeiben minden tökéletesen harmonizál egymással. Részben ennek köszönheti, hogy lehengerlően nőies és stílusos a megjelenése.

Kiemelt kép: sonja.loves.fashion/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés