A vékony anyagú, magas derekú nadrágok roppant népszerűek idén nyáron, hiszen laza és nőies stílusban egyaránt viselhetők.

hirdetés

Nem minden nő szoknyás és ruhás típus, vannak, akik nyáron is jobban szeretik kiaknázni a sikkes nadrágok nyújtotta lehetőségeket. Egyesek nem szívesen mutogatják a lábaikat, míg mások szimplán csak komfortosabban érzik magukat hosszú pantallókban, melyeknél nem kell azon aggódni, hogy egy óvatlan pillanatban alájuk kap, és fellebbenti őket a szél.

Tény, hogy a nadrágos szettek alkalmasabbak biciklizéshez, gyalogláshoz, ugyanakkor nem feltétlenül kell sportos vonalon mozogniuk. Aktívabb napokon éppúgy szóba jöhetnek a most divatos, lenge anyagú, egyenes vagy bővülő szárú, magas derekú nadrágfazonok, melyek még laza holmikkal kombinálva is kifejezetten nőiesek.

A hosszú nadrágok nyáron sem unalmasak: ilyen sokféleképpen kombinálhatod őket

Egy lágy anyagú, finom árnyalatú nadrág abszolút elegáns lehet, ugyanakkor annak megfelelően lavíroz a stílushatárok között, hogy milyen holmikat, kiegészítőket társítasz mellé.

 

A szezon kedvencei, úgymint a kötött top, a rövidre szabott blézer, az atléta vagy a crop felső elképesztően jól mutat a szimpla nadrágokkal. Lehet egyenes szárú, baggy vagy A vonalú szabás, a karcsúsított, magas derekú változatok óriási népszerűségnek örvendenek idén.

A meleg napokra selymes és vászonanyagú darabokat vonultat fel a kínálat, némelyik olyan leheletfinom, akár egy kendő. Az élére vasalt nadrágok és a lágyan ringatózó, bő fazonú verziók egyaránt előnyt élveznek nyáron, ráadásul ezek a letisztult, egyszerű megjelenésű kreációk sokoldalúan variálhatók.

A semleges tónusú, bézs, hófehér, vajszínű, púderrózsaszín vagy krémárnyalatú megoldásokkal jársz a legjobban, ugyanis mindenhez passzolnak a ruhatárban, visszafogott, élénk színű és mintás cuccokkal egyaránt megtalálják a közös hangot.

Ám a barna, drapp és vidám árnyalatú nadrágokat éppúgy érdemes megszívlelni, hiszen színblokkos és monokróm változatban egyformán izgalmasak és nőiesek lehetnek.

A letisztult vonalvezetésnek köszönhetően rengeteg kiaknázható lehetőség rejlik ezekben a divatos nadrágokban, a vintage, a preppy, a sportosan elegáns és a lezser stílus sem áll tőlük távol.

Idén a zöld és a pink kosztümnadrágok a legmenőbbek, de a világos színű darabokkal is nagy sikert arathatsz. Lenge vászoninggel vagy romantikus blúzzal megspékelve, játszva sikkessé varázsolhatod a nadrágos szetted.

Cseppet sem lesz túl zárt hatású az öltözék, ha papuccsal és vékony anyagú felsővel viseled a hosszú nadrágot. Még nyáriasabb lesz az összkép, amennyiben szalmatáskával bolondítod meg az összeállítást. A világos anyagok és a vidám színek csodás harmóniát teremtenek.

Ezek a divatos nadrágok kortalanok, és bármilyen stílust elbírnak, és mivel rengeteg fazonverzióban kaphatók, szinte minden testalkat számára akad előnyös megoldás.

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés