Nem mindig egyszerű úgy bepakolni a nyaralásra, hogy az ember lánya be is férjen a bőröndbe, de a nőies, sikkes szettek se hiányozzanak a repertoárból. Mutatunk néhány inspiráló összeállítást, amelyek nem csupán stílusossá teszik a megjelenést, de kifejezetten kényelmesnek is bizonyulnak a vakáció során.

hirdetés

Sikkes, nőies szettek nyaralásra szimpla alapdarabokból

Amikor az ember utazik, a lehetőségek tárháza igencsak szűkös, már ami a mozgó ruhatárat illeti. Nagyon alaposan át kell gondolni, hogy mely ruhadarabok kerülnek a bőröndbe, figyelembe véve az úti cél helyszíni sajátosságait, mint például az időjárás vagy épp a tervezett programsorozat.

A nyaralás során mindenki szeretne csinos lenni. Rengeteg fotó készül az utazás ideje alatt, a legtöbben szívesen osztják meg másokkal, hogy merre jártak a nyári szabadságuk alkalmával. A sikkes külső mellett természetesen a kényelem sem szorulhat háttérbe, hiszen egy hosszú városnézés, egy keményebb túrázás nem csupán gyönyörű, igencsak megterhelő is, amit magassarkúban és szoknyában cseppet sem lenne egyszerű kivitelezni.

Vannak olyan alapdarabok, amelyek nélkülözhetetlenek a nyaralás során. A galériában olyan csinos, egyszerű, mégis nőies összeállításokat mutatunk, amelyekkel aligha lehet mellényúlni az egyhetes kiruccanás alatt.

 

Amikor nem csak egy-két napra utazunk, általában a nyaralás idejére tervezett programok is színesebbek és változatosabbak. A ruhatárnak tehát mindenképpen ehhez kell igazodnia. Ha az egész hét tengerparti pihenéssel és fürdőzéssel telik, nem feltétlenül kell túlgondolni az utazó gardróbot. Elegendő néhány fürdőruhát és könnyed, légies strandruhát bepakolni az utazószettek mellé. Azonban abban az esetben, ha kirándulások, városnéző körutak, romantikus vacsorák és túrák, esti séták tarkítják a programot, mindenképpen egy tudatosan felépített, alaposan átgondolt ruhakínálatra van szükség.

A kényelmes edzőcipő nélkülözhetetlen a hosszabb kirándulásokhoz, a nyáresti séták pedig szimpla, nőies lapos talpú lábbelit igényelnek. A szezon kedvenc papucsai például rendkívül sikkessé teszik a megjelenést, a lezserebb és az elegánsabb szettek mellett éppúgy remekül mutatnak. Ha elfér, akkor magas sarkú szandál vagy nőies stílusú papucs is kerüljön a táskába, ugyanis a kifinomult vacsorák, esti séták alkalmával csodásan meg tudják fűszerezni a könnyed megjelenést.

A csinos kis maxiruhákkal a teljes szett letudható, ezért praktikus és egyben nőies elemei a ruhatárnak. Persze nem lehet minden helyzetben szoknyában flangálni. Éppen ezért szükség lehet rövidnadrágra is, amelyekből szintén roppant csinos, kényelmes, mégis sikkes verziókat lehet találni az üzletek kínálatában.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés