Pár éve kapta fel a divat, de még mindig ez a letisztult, nőies papucs a nyári divat kedvence. Bármivel összeboronálhatod, tökéletesen passzol az utcai öltözékekhez, de az elegáns sikk sem áll tőle távol.

hirdetés

Nem lehet megunni! – Még mindig ez a papucs a nyári divat legkedveltebb darabja

A divat folyamatosan változik, ám a legmenőbb darabok akár évekre bebetonozzák magukat az utcai trendekbe, így újra és újra előkerülnek, amikor beindul a szezonjuk. Vannak olyan sokoldalú, könnyedén kombinálható, letisztult fazonú ruhák és kiegészítők, amelyek mit sem veszítenek népszerűségükből, és ezt nem csak a küllemüknek, hanem a praktikusságuknak éppúgy köszönhetik.

A nyári szezonban már jó néhány éve ez az egyszerű, nőies papucs a legkedveltebb kulcsdarab, a nők pedig, úgy tűnik, továbbra sem tudnak lemondani a szinte minden stílusban viselhető, sikkes lábbeliről. Igazán franciás kisugárzást teremt, ráadásul sokféle öltözékhez passzol, miközben roppant kényelmes.

A galériában összegyűjtöttünk néhány inspiráló összeállítást, amelyekben a menő papucs adja az összkép pikantériáját. Semmi extra nincs bennük, mégis sugározzák magukból az ellenállhatatlan sikket és nőiességet.

 

A lapos talpú, egypántos papucsok trendje már évekkel ezelőtt felütötte a fejét. A legtöbb divatblogger ebben a fazonban rótta a kilométereket a nyári forróságban, ruhához, nadrághoz és shortokhoz is ezt a stílusos darabot választották. Noha abszolút hozzá vagyunk szokva, hogy a trendek jönnek és mennek, ez a papucs egyelőre rácáfol a divat mulandóságára.

Kitartó népszerűségét egyértelműen annak köszönheti, hogy szuperül, változatosan variálható. Bármilyen stílusban jól mutat, garantáltan feldobja a mindennapi megjelenést. Hosszú farmernadrágok, laza nyári pantallók, rövidnadrágok és szoknyák mellett éppúgy izgalmas hatást kelt, miközben még a lezserebb öltözékekbe is képes belecsempészni a kifinomult sikket.

Érdemes lehet akár több színben beszerezni, ugyanis a harmonizáló árnyalatok kifejezetten feldobják és elegánssá teszik az összképet. Igazítsd a táskádhoz vagy a blúzodhoz, abszolút divatossá és ízlésessé válik a szetted. A barna, natúr színű papucs a legelterjedtebb változat, amit jóformán bármilyen nyári összeállításhoz felvehetsz, mindennel jól mutat.

A lapos talpak miatt egy idő után kényelmetlenné tud válni, ezért göröngyös utakra, hosszas városi túrázásra nem célszerű ezt a fazont választani, azonban egy laza hétköznapon vagy egy könnyed, pár órás városnézésen abszolút megállja a helyét.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés