Újra divatos a színes nadrág, ami tavasszal különösen megteremti a vidám, friss hangulatot az öltözékben. Ideje a szekrény mélyére dugni a sötét, egyszerű tónusokat, és előkapni a vibráló stílust! Bár elsőre nehéz elképzelni, meglehetősen egyszerű kombinálni az élénkebb tónusú darabokat, egy divatos kétrészes szett részeként és önállóan egyaránt megállják a helyüket. Az egyenletesen szélesedő szárak, pláne, ha magas derékszabással társulnak, csodásan formálják és karcsúsítják a sziluettet.

hirdetés

A színes darabok nem csupán vidámságot csempésznek a megjelenésbe, hanem megfelelően kombinálva fiatalító hatást keltenek. Az sem mindegy, hogy milyen a nadrág fazonja, hiszen bizonyos vonalvezetések remekül formálják az alakot.

Az elmúlt időszakban teret hódítottak maguknak a széles szárú verziók, és bár a szűkebb pantallók sem mentek ki a divatból, az A vonalú társaik sokkal elterjedtebbek. Ezek a darabok optikailag karcsúbbnak mutatják a derekat, így roppant nőiessé varázsolják a sziluettet.

 

Nem tolja el az alakot a színes nadrág, ha karcsúsító szabással rendelkezik

A tavaszi hangulathoz remekül passzolnak a színes, mintás darabok, ráadásul az idei szezonban merészebb stílusra ösztönöznek a trendek. Nem lehet mellényúlni egy erőteljesebb tónussal sem, de a púderes árnyalatok éppúgy hihetetlenül sikkesek manapság.

A pasztelles és cukorkaárnyalatú nadrágok tökéletesen beleillenek a vidám, tavaszi hangulatú öltözékekbe. Bár sokan tartanak tőlük, mert viszonylag nehéznek tűnik a kombinálásuk, meglepően sokoldalúan ültethetők be még a visszafogottabb szettekbe is.

A monokróm összeállítások igazán divatosak manapság, ráadásul letisztult és kifinomult ízlést tükröznek. Még abban az esetben sem kelt vattacukorhatást a megjelenés, ha kizárólag rózsaszínből áll a szerelés, hiszen az üde tavaszi összkép lazán elbírja a rózsás tónusokat.

A színes nadrágok könnyedén társíthatók a hozzájuk passzoló blézerrel, így hatalmas összhangot sugall a megjelenés. Az elegánsabb, finomabb anyagú alsók  mellett kifejezetten jól mutat egy csinos, nőies blúz, így akár a munkanapokba is bele lehet csempészni a vibráló, színpompás hangulatot.

Más színekkel éppúgy bátran összeboronálhatók az élénk darabok, nem gond, ha az árnyalatok eltérőek, a harmóniára azonban érdemes törekedni. Ha a fazon és a szabás letisztult, egyszerű, akkor biztos, hogy nem kelt szivárványos, túlzó hatást az összkép.

A lengébb, bővebb szabású nadrágoktól sem kell megijedni. Bár könnyen összenyomhatják az alakot, pláne előnytelen színválasztás esetén, az A vonalú fazonok között bőven akadnak olyan megoldások, melyek nem csak magas termeten mutatnak jól. A hosszanti varrás, a magasított derékszabás, és a könnyed anyagválasztás mind hozzájárul a karcsúsító hatáshoz.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés