Lehet szűk, vagy bő, hosszú szárú, esetleg rövid fazon, egy biztos, hogy a drapp nadrág szinte végtelen módon variálható. Mindegy, hogy világos, vagy sötétebb árnyalatú, semleges tónusának köszönhetően, sok öltözékbe beültethető.

hirdetés

A most divatos barnás, szürkés és bézses beütésű drapp nadrágok jól lavíroznak a különféle stílusok között, amihez praktikus és nőies kialakításuk éppúgy hozzájárul. A magas derekú gömbszabások, az egyenes szárú, valamint a capri fazonok nőies és sportos elemekkel egyaránt jól mutatnak, de ugyanúgy a retró, és a letisztult outfitekben is megtalálják a helyüket.

Ha csak néhány felsőt és kiegészítőt, valamint egyetlen drapp nadrágot vinnél magaddal a nyaralásra – tudjuk, abszurd ötlet -, akkor is változatosan fel tudnál öltözni, hiszen ez a simulékony darab az alkalmazkodás nagymestere.

Figyeld, hányféle módon viselhető a drapp nadrág!

A magas derekú változatok nem csak tornacipős verzióban mutatnak jól, magas sarkú szandállal, övvel, csinos blúzzal vagy toppal kiegészítve, nőies darabbá avanzsálnak.

A drapp nadrág kortalan: negyven felett is ott a helye a kedvencek között, hiszen bármivel feldobható, és szinte kihagyhatatlan a sportos elegáns stílusból.

Az élére vasalt fazonokhoz csak egy blézert kell hozzácsapni, és máris kész a divatos munkahelyi viselet! A hanyag elegancia kedvéért, edzőcipővel is meg lehet bolondítani egy ilyen szettet, de kockasarkú szandállal, papuccsal megbolondítva úgyszintén stílusos lesz az összhang.

Bár első blikkre nehéz elképzelni, a zsebes cargo nadrág sem ellensége a nőiességnek, magas sarkú topánkával éppúgy jól kombinálható. Egy ilyen merész stílusmixnél fontos a színharmónia, hogy legyen valami, ami összefogja az eltérő elemeket, de a barnás dobozszínekkel ezt nagyon könnyű megteremteni, hiszen az élénk és semleges árnyalatokat egyaránt elbírják.

Akár rövidnadrág, akár overall a kedvenc drapp gatyád, a kiegészítők társításával nem lesz gondod. Minden jól passzol hozzájuk, még a feltűnő dizájndarabok is.

A lezser fazonok letisztult öltözékben is jól mutatnak, így sokkal inkább fókuszba kerülnek. Kötött, horgolt felsőkkel, tengerészstílusú blúzzal, esetleg hófehér inggel, szofisztikált harmóniát teremthetsz a szettedben.

A húzott, paperbag derekú nadrágok karcsúsító hatását egy test vonalát követő atlétával, body-val, vagy crop toppal teheted hangsúlyosabbá.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés