Vannak olyan ruhadarabok, melyek bármikor kijátszható ütőkártyaként működnek a ruhatárban. Ilyen a világos árnyalatú elegáns nadrág is, ami sokféle stílusban kombinálható, és egy csapásra sikkessé teszi az egyszerű összeállításokat. Késő tavasztól kora őszig változatos formában viselhető a lezser szabású kosztümnadrág, ami egyre népszerűbb az utcai divatban.

hirdetés

A férfidivat inspirálta a kissé laza, bővebb szabású női kosztümnadrágokat, melyek nemcsak blézerrel párosítva, hanem önálló darabként is kaphatók. Idén a magasan szabott, gumis vagy szűkített derekú, élére vasalt változat a sláger, ami a minimalista, az elegáns és a lezseren nőies francia trendek egyik kulcseleme.

Az A vonalú, a répaszárú, valamint a klasszikus, egyenes szabású fazonok egyaránt megtalálhatók az idei divatban, és bár mindenféle árnyalatot felvonultatnak a kínálatban, leginkább a jól variálható, világos tónusú elegáns nadrág vált igazán felkapottá. A fehér, krém és bézs tónusú verziók könnyedén összhangot teremtenek a ruhatár legtöbb elemével, ráadásul nem kell különösebben erőlködni azon, hogy jól mutassanak az öltözékben.

Nőies, retró és elegáns stílusban is elsüthető. Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Laza inggel, atlétával, öltönymellénnyel, horgolt toppal vagy finom blúzzal kombinálva, egyszerű vonalvezetésükkel is sikkes megjelenést garantálnak.

Így használd ki az elegáns világos nadrág előnyeit: kedvedre váltogathatod a stílusát

A kosztümnadrág utcai viseletben és alkalmi szettben egyaránt helyet kaphat, csodásan passzolnak hozzá a nőies kiegészítők, ugyanakkor a szimpla papuccsal és tornacipővel is könnyen megtalálja az összhangot, jó barátságot ápol velük.

Bár az elegáns világos nadrág kétségkívül kényes darabnak számít, nem csak nyáron lehet tervezni vele, csapadékmentes, száraz őszi napokon még simán előkerülhet a szekrényből.

A most divatos maszkulin stílus számos lehetőséget tartogat a lezser szabású kosztümnadrág letisztult, mégis sikkes variálására. Az öltönymellény blúz nélkül is felkapható, amíg tart a meleg idő, ősszel garbóval, blézerrel növelheted a rétegeket.

Julia Roberts gyakran süti el a bő, laza kosztümnadrágot testre szabott mellénnyel vagy lezserebb zakóval, érdemes ihletet meríteni a maszkulin típusú szereléseiből.

A letisztult francia sikkben is gyakran szerepel az elegáns világos nadrág, a riviéraszettek egyik kedvelt eleme. A francia nők kedvenc breton topjával, vitorlás cipővel, kötött pulóverrel összeboronálva tökéletes utcai viselet.

A bőrdzseki és a bőrhatású kabát sem áll távol a stílusok között ügyesen lavírozó nadrágtól, de nem árt nőies elemekkel kombinálni a vagány kiegészítőket.

A klasszikus alapdarabokkal könnyed, letisztult összképet mutat, az egyszerű férfiszabású ing, a szimpla póló, blúz vagy atléta is nagyszerű párja lehet az élére vasalt nadrágfazonnak.

A világos árnyalatok sokféle színt elbírnak, elég egy-egy élénk árnyalatot csepegtetni az öltözékbe, hogy vibráló hatást keltsen.

A monokróm összeállítások fehér és ekrü árnyalatban, valamint krémszínben egyaránt friss, üde hatást keltenek, akkor sem unalmasak, ha semmilyen más tónus nem töri meg az alapszínt.

 

Csak néhány tipp, hogyan viselheted ősszel a világos kosztümnadrágot. Nyár végén is számtalan lehetőség közül szemezgethetsz, hiszen nagyon sokoldalú darabról van szó. Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés