Nincs nyári divat nőies egészruhák nélkül, hiszen a bájos darabok megkönnyítik az öltözködést, mégis nagyon elegánssá, látványossá, vagy épp visszafogottá varázsolják az összképet. Idén sokféle fazon közül választhatsz, a szűk és mini szabásoktól kezdve a túlméretezett, hosszú megoldásokig szinte minden előkerül, így biztosan találsz a testalkatodhoz, ízlésedhez tökéletesen passzoló kreációt.

hirdetés

A nőies egészruhák a tavaszi-nyári szezon örök érvényű sztárjai, ám minden évben újabb és újabb fazonkialakításokkal rukkol elő a divat. A zsákfazon továbbra is feltűnik a trendek között, ám azoknak a nőknek sem kell aggódniuk, akik nem szeretik az oversize holmikat. Az aktuális kínálat bővelkedik nőies, alakhangsúlyos kreációkban, melyek letisztulttá varázsolják a megjelenést.

Sikkes nyári egészruhák minden alkalomra

Változatos a felhozatal, többféle stílus, divatelem keveredik egymással. Megjelennek a kilencvenes évek jellegzetes fazonmegoldásai, valamint az áttetsző anyagok és a színes minták is hangsúlyt kapnak idén. A hatvanas-hetvenes évek printjei nőies, bájos formában tértek vissza, egyetlen mintás ruhával akár a teljes megjelenésed hangulatát megalapozhatod.

Pöttyök mindenhol

A pöttyös ruhák a hatvanas évek slágerdarabjai voltak, majd a diszkókorszakban ismét nagyot futott a trend, a kétezres évekeleje óta pedig számtalan formában felbukkant már a divatban. Idén nyáron mindent ellepnek a bájos pettyek. Lehet piros, kék vagy fekete, nem számít, hiszen minden formában nagyon sikkes. A szabásvonalak úgyszintén változatosak, az egyszerű csőruhától kezdve a puffos ujjú darabokig mindenen megjelenhetnek a formák, itt a minta a lényeg.

Tollak

A nyári szezon egyik legmeglepőbb eleme a tolldíszítés, ami szinte észrevétlenül kúszott be a divat vérkeringésébe. Ez trend először a könnyed buliruhákra gyakorolt hatást, majd elérte az utcai divat legáltalánosabb darabjait. Ma már a pamutfelsőket, cipőket, táskákat is díszítheti tollpamacs, de ugyanígy a sikkes egészruhák sem maradhatnak ki a sorból.

Látványos piros

A piros szín szinte vonzza a tekinteteket, ám ettől függetlenül nem kell feltétlenül harsánynak lennie az összképnek. Ha az árnyalatból mondjuk egy látványos, puffos ujjú ruha készül, akkor sokkal bájosabb, lágyabb lesz az összkép. A kreáció lehet hosszú, díszíthetik fodrok vagy esetleg masnik.

Trükkös kivágások

A szokatlan helyen kivágott nyári egészruhák pár szezonnal ezelőtt robbantak be a köztudatba. Az efféle fazonok a hátnál, mellkasnál, oldalt, esetleg a hasnál egyaránt megvillanthatnak kisebb-nagyobb bőrfelületet. A villantás ebben az esetben nagyon finoman, ízlésesen valósul meg, nincs sok szabadon hagyott testfelület, hiszen sok kreáció hosszú szabású.

A nagymama terítője

A nagymama terítőjére emlékeztető horgolt ruhákat senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez a hetvenes évek öröksége. A horgolt holmikat főként spagettipántos miniruha vagy bikini felett viselik a divatrajongó nők.

Bohém virágoskert

A virágokat továbbra sem tudjunk megunni, ám a szépen festett minták mellett megjelentek a kissé kaotikus, színes, harsány verziók, pont, mint a hetvenes években. Ezek a printek az egész megjelenést beboríthatják, más hangsúlyos elemre már nem is lesz szükség.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képek a cikkben: Streetstyleshooters, Jeremy Moeller, Christian Vierig, Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés