Katalin hercegné nagyon ad a minőségre, de nem viszi túlzásba a flancot, ez az egyszerű szett is szimpla alapdarabokból áll, mégis kellőképpen elegáns és nőies. Van mit ellesni tőle!

hirdetés

Katalin hercegné nagyon elegáns volt: ez az egyszerű szett mindent visz

A nőiesség felturbózása nem csak egy mélyebben szabott dekoltázzsal vagy ultramini szoknyával történhet meg. Az elegancia sem feltétlenül azon múlik, hogy milyen fazonú ruhadarabok szerepelnek az öltözékben. Az összkép az, ami igazán számít, s ha az kellőképpen letisztult és stílusos, akkor szimpla kulcsdarabok segítségével is megvalósul a sikkes eredmény.

Tudjuk, hogy Katalin hercegnének több különböző és sokszor szigorú szabályt kell betartania a ruhákat illetően. Ennek ellenére zseniális érzékkel zsonglőrködik a könnyed alapdarabokkal. Tőle aztán tényleg érdemes ellesni néhány öltözködési trükköt és praktikát, ugyanis a legszimplább holmikból is ki tudja hozni a maximumot. Legutóbb egy egyszerű fekete-fehér szettet viselt, amiben semmi extra nincs, mégis mindenki odáig volt érte.

 

Első blikkre talán túlzottan is egyszerűnek tűnhet egy fekete-fehér kombináció, ám ez a párosítás már rég túlszárnyalta a hagyományos ünneplős összhatást. A látványos kontrasztnak köszönhetően izgalmassá válhat a megjelenés, miközben gyakorlatilag képtelenség elcsúszni a tónusok összeillesztésén. Egy ilyen szettbe nem csúszhat hiba. Már csak az anyagokkal és a fazonokkal kell egy kicsit ügyeskedni ahhoz, hogy az összeállítás felerősítse a sikkes és nőies kisugárzást.

A magassarkú és a blézer párosa mindig bevethető jolly joker, ha az ember lánya egy kicsit kicsípné magát, ez a kombináció örök klasszikus. Katalin hercegné egy egyszerű, egyenes szárú, elegáns fekete nadrágot viselt a szokásos magas sarkú cipővel, amihez fehér blúzt és blézert választott. A zakó egy Alexander McQueen kreáció, ami cseppet sem meglepő, tekintve, hogy Katalin már évek óta rajong a márka darabjaiért.

Mivel a fazonja karcsúsított, még csak be sem kellett gombolnia ahhoz, hogy igazán csinossá formálja alakját. Az eleganciából ez cseppet sem vett el, miközben egy kis lazaságot vitt az összképbe. Az ékszerekkel sem esett túlzásba, finom, egyszerű kiegészítőket választott a szetthez. Noha a szekrény előtt állva sokaknak eszébe sem jutna egy hasonló szettet összeállítani, Katalin megjelenése rendkívül inspiráló lehet, amikor hétköznapi, könnyed elegancia a cél.

Kiemelt kép és cikkfotó: Daniel Leal – WPA Pool/Getty Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés