A fehér nadrág újra és újra felbukkan a divat körforgásában, egyszerűen megunhatatlan darab. Bár nincs évszakhoz kötve a viselése, mégis a nyár az igazi terepe, ilyenkor a lengébb verziókat is be lehet vetni, melyek kánikulában kifejezetten kellemesnek bizonyulnak. Ennél a kreációnál nincs szükség nagy trükkökre, szimpla alapdarabokkal, sportos elemekkel és színes, nőies holmikkal kombinálva egyaránt jól mutat, így igazán sokoldalúan variálhatod. Szuper egyszerű sikkes szetteket összeállítani vele, ugyanis nemcsak a kosztümnadrág, de egy hétköznapibb vászon- vagy farmernadrág éppúgy kifinomultabbnak mutatkozik fehérben.

hirdetés

 

A fehér a tisztaság és a nyitottság színe, ami magában hordozza az eleganciát. Ha ezt viseljük, lehet rajtunk akár egy egyszerű rövid ujjú póló is, az szinte biztosan rendezett és ápolt külsőt kölcsönöz nekünk. Ez a nadrágokkal is hasonlóan működik: egy fehér darab tökéletes alapja lehet a legtöbb szettnek, egy kis rafinériával és a megfelelő fazonnal pedig karcsúsító hatás úgyszintén megvalósulhat.

A fehér nadrág kétségkívül a nyári ruhatár aduász eleme, amit nagyon sokféleképpen kombinálhatsz a divat nyújtotta lehetőségek szerint. A fehér finoman lágy, nőies összképet ad semleges árnyalatokkal összeboronálva, például bézzsel, barnával, feketével egyaránt elegánsabb benyomást kelt. Ugyanakkor szépen kiemeli az élénk színek vibrálását, míg a pasztelles, lazúros tónusok mellé társítva friss, üde harmóniát teremt.

A nyári divat must-have darabja a fehér nadrág

Ahogy a fekete ruhák kiemelik a színes holmikat, úgy a fehér is hagyja a mellette viselt árnyalatokat érvényesülni. A mintákat és a különböző textúrákat éppúgy bátran lehet vele párosítani, mondhatni, jolly joker a divat terén.

Monokróm szettekben szintén tökéletesen alkalmazható, cseppet sem lesz unalmas az összkép, hiszen a fehér üdítően hat, ráadásul a fazonoktól függően könnyedén fokozhatja a nőies eleganciát.

 

A legsikkesebb párosításokat úgy érheted el, ha letisztult szabásokat társítasz a fehér nadrág vagy farmer mellé. Az A vonalú, a magas derekú, a lenge, a répafazonú és az egyenes szárú pantallók között is találsz nyárias, fehér verziót, amit sportcipővel összeboronálva lezseren, míg blúzzal, zakómellénnyel, inggel vagy blézerrel kombinálva nőiesen viselhetsz. Bármelyik vonalon mozogsz, a kiegészítők sokat számítanak. Gondolj stílusfűszerként rájuk, például egy baseballsapka egészen más irányba viheti el az összképet, de éppúgy a cipő vagánysága vagy finomsága is meghatározó lehet.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés